@lukazman@mielikki ale ja mam radsej tu verziu z toho konciku, ako leti dethcube z dethkopter a vyhodi a uz tam zabiju 200ludi, a potom ako nalievaju horucu kavu ludom na ksicht nemozem to najst xD
@n0win0u ale aj tak najlepší záznam z koncertu bola Nathanova nočná mora, ako ich tam napadli tí vtáci (a prežil len Nathan a šiel robiť do Dimmu Burgeru)
@n0win0u celkovo tam bolo viacero podobných narážok (hlavne raz železiarstvo Carcass a raz na kine svietiaci nápis: Now playing: Rise of the tyrant ma veľmi potešili
Ale už dávno som to nevidela, ak by som teraz nemala rozpozeranú Hviezdnu bránu....
@mielikki jaaaj no jasne uz viem ktoreho, a na tu lavonu som si musel googlom spomenut, ta co boli vsetky tie kocky, chceli zajat nathana, spravit s nim deti a spravit z nich armadu a ovladnut svet ?
zboznujem oboje. doma som mala prezyvku kaviarenska krysa. odkedy som dosla do anglicka pijem viac caju lebo nevedia tu urobit kavu za toho boha.... hrozne s nimi, netrpezlivo ocakavam kedy budem mat trochu miesta abych si mohla kupit vlastnu preso masinu... niet nat dobru kavu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
každopádne pijem značne viac čaju, ako kávy, ale rada mám oboje
@lukazman @mielikki ale ja mam radsej tu verziu z toho konciku, ako leti dethcube z dethkopter a vyhodi a uz tam zabiju 200ludi, a potom ako nalievaju horucu kavu ludom na ksicht nemozem to najst xD
Ale už dávno som to nevidela, ak by som teraz nemala rozpozeranú Hviezdnu bránu....
(ale tak, bodaj by na Carcass a AE neodkazovali, keď im tam v pár epizódach dabovala Angela či Amott st.
aj čaj aj káva má svoje čaro.
akurát, že čajíčkovať sa dá celý deň.
kávu pijem na litre. čaj na vedrá.
milujem obe rovnako.