ja mám rád keď sa s ňou dobre cítim, keď nemusím nič predstierať, že sa s ňou dá inteligentne pokecať, že sa dá byť aj ticho, že jej rozumiem aj keď ona sebe nie a naopak, to že jej na mne záleží, to že má jemnú pokožku, vonia. a inakosť myslenia ktoré dopĺňa moje
no tak čo sa týka postavy, aby bola krv a mlieko , príp. moletka , dlhé vlasy aby mala a to je z tej vonkajšej stránky všetko
čo sa týka povahy: no tak môže byť aj ukecanejšia, nevidím v tom žiadny problém, ptm neviem ako to nazvať, ale taká, že "krehké žieňa" (nvm ako to inak nazvať, skrátka aby som ju mohol ochraňovať.....no fakt to nvm opísať, skrátka taká jemnučká, milučká atď. no), ptm aby bola taká, že vie si aj na hodinku - dve budeme vedľa seba ležať, maznať sa, počúvať hudbu a tak.....skrátka taká romantická idyla
hlavne ak je normalna, nenamyslena, da s nou inteligentne pokecat, a nepotrebuje byt nonstop zavalovana vtipmi, takze sem-tam je schopna sa rozpravat aj o vaznejsich temach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Vcera o tom bolo forum...
Dakujem za pozornost, dalsie prispevky nie su potrebne.
@secretpussy zhasni svetlo ked opustis poslucharen.
Dovi, dopo.
a to co povedal @zajkousko tiez dava zmysel
no, že ma aspoň raz pochváliš .........filip
čo sa týka povahy: no tak môže byť aj ukecanejšia, nevidím v tom žiadny problém, ptm neviem ako to nazvať, ale taká, že "krehké žieňa" (nvm ako to inak nazvať, skrátka aby som ju mohol ochraňovať.....no fakt to nvm opísať, skrátka taká jemnučká, milučká atď. no), ptm aby bola taká, že vie si aj na hodinku - dve budeme vedľa seba ležať, maznať sa, počúvať hudbu a tak.....skrátka taká romantická idyla
Jedna baba je tu úplne môj tip.