Ja pôjdem na chvíľu poobede na kávejos, potom zablahoželať k narodkám kamoške, a potom prídem domov, spravím si čajík a zapnem GoT ...možno niečo nakreslím...uvidím jak sa mi bude chcieť
ja mam normalne zivot dospeleho cloveka, takej zeny co ma muza a dom a pracu a tak xD a dnes mam volno takze som rano vyprevadila spominaneho muza do prace, aj s obedom v krabicke ktory som mu vecer pripravila xD potom som zacala upratovat dom, este musim umyt zem a oprat, uvarim si obed, potom pride kamaratka na kavu, potom pride muz z prace xD spravim mu veceru a pojdeme sa prejst asi so psikom, ak by neprsalo mozno chvilu bicykel, a potom oddychovat telka a tak
Maródujem už 3 dni . 40 stupňové horúčky ustali , teraz len kašlem a vykašliavam (neviem čo) priemerne 30 krát za minútu . Už mám svalovku na bruchu z toho kašlania ( počítam že na konci choroby sa mi vyvynie sixpack ) , . Strašne ma všetko bolí . Spal som asi 2 hodiny , neuveriteľne ma boľia dutiny nad čelom a vlastne po celej hlave , mám extrémny hlad aj keď jem . Každopádne som dostal len nejaké lieky čo nefungujú . Žiadna poloha v sede alebo keď ležím nie je dostatočne pohodlná , pretože každá zmena polohy znamená len ďalšie a ďalšie kašlanie a s tým aj bolesť svalov v bruchu z toho frekventovaného kašlania .
bol by som 100 krát radšej keby môžem ísť von do toho "mega letného počasia" než absolvovať niečo takéto .
V mojom bydlišti neprší ešte
Ale čo budem.. pôjdem poriadiť po grilpárty na ktorej som ani nebola do domu ktorý neni ani môj ( a večer konečne uvidím tých ľudí čo som dva týždne nie a chýbajú mi :happy:
Idem si spraviť megaporiadok v izbe (a vlastne v celom dome), keďže včera odišla týždňová návšteva (vyzerá to, ako keby tadiaľ prešlo tornádo...alebo dve).
cakam sestrinho ex kym mi pride pomoct s ntb a potom mame s @tosom nas den, robit dulongo, sjapovat a tak a ak sa odhodlam tak budem aj pracovať, nooo a musim zacat planovat cestu na Balkan
Ráno som si pozrela film, teraz som sama v labáku (ak nie aj v škole a vlastne aj celom meste a popri práci tancujem na 80's hity a budem tu tak do štvrtej - piatej, kým neskončí aj frajer a pôjdeme k nemu alebo niečo.
Co ja viem, dam si jahody, kuknem televizor, popocuvam radio, zacvicim si (snad), mozno trocha zahram na klaviri, von nejdem je tam skaredo a potom sa zasa budem nudit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
bol by som 100 krát radšej keby môžem ísť von do toho "mega letného počasia" než absolvovať niečo takéto .
Ale čo budem.. pôjdem poriadiť po grilpárty na ktorej som ani nebola do domu ktorý neni ani môj ( a večer konečne uvidím tých ľudí čo som dva týždne nie a chýbajú mi :happy:
a k @17 nevšimajte si tú gramatiku , neviem čo som to tam porobil .
A budem si čítať a robiť nejaké ručné práce
odbehujem len sa najesť a na cigu..samozrejme poobede skočim na nakup upracem a budem pripravovať tortu pre ročneho synovca