Teraz polárnu líšku. Predtým som mala takého kásneho vlka, ale ked bol pocitac v oprave, tak ten obrazok mi akosi odstranili a teraz ho neviem najst ale vacsinou mavam aj tak mojho psika
stale nieco ine nikdy nevydrzim pri jendom obrazku dlho, ale vzdy je to nejake zvieratko mometalne tigrik, ale sestra trva na tom, ze tam chce mat svoju fotku...
obyčajne čierne pozadie a cez skicar na ňom urobene HAHA (sivej farby) nastavoval mi to môj bratranko, ktorý si zo mňa chcel urobiť srandu ..no nevyšlo mu to..
No, na notebooku mam zelene pozadie WINDOWS HOME EDITION, na svojom primarnom pc mojho havinka, ked bol mrnavy a v skole kazdu chvilu daco ine, naposledy tusim moju oblubenu kapelu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
(medvedík čistotný
no neni krásny? tento je nejaký obézny ale neviem nejak nájsť ten obrázok, čo mám ja
Mam asi 30 roznych
A spolubyvajuca ma ludske srdce (psychologicka)
» www.birdz.sk/webka/hov%C3%A4...
neco taketo
ale inak občas mávam tapetu odtiaľto:
» ideas.veer.com/wallpaper...
kto by mal záujem, tu nech si vyberie
» fiveprime.org/hivemind/User/O...
ja mam momentalne fotku z Lednic, spod takeho minaretu
[/IMG][/URL]
[URL= » g.imageshack.us/img185/eeepcjw3... ][IMG]
[/IMG][/URL]
No, na notebooku mam zelene pozadie WINDOWS HOME EDITION, na svojom primarnom pc mojho havinka, ked bol mrnavy a v skole kazdu chvilu daco ine, naposledy tusim moju oblubenu kapelu...
a ja mám momentálne...
ehm blink a čo ja ine by som asi tak mala?
no neni to milené ? si raz také kúpim
ja si dávam vaščinou svoje foťky
toto
» farm2.static.flickr.com/1003/1382938445...
» www.birdz.sk/webka/lalka/fot...
Teraz tam svieti Vader-The Art of War