jeho myšlienky, spôsob, akým ich vyjadruje, jeho reakcie, jeho smiech, jeho slávne politologické langoše a wrapíky, jeho oči, jeho úsmev, jeho bruško... úplne všetko
Ze dnes proste otvorim birdz a vidim same fora o partneroch a paroch a na fejsbuku maju evidentne vsetci spareni dnes nejaky fotkovaci den. No a kedze iuqa je neposkvrneny tvor, tak si pripada zvlastne a zaostalo. (a sama-nie v tom zmysle ze sama, ale ze o chvilu sa sparikuju aj vsetky moje kamky a nebudu mat na iuqu cas a budem smutnik)
keď sa mi venoval. bláznenie ľúbim :happy: keď chalan so mnou uskutoční akýkoľvek môj šialený nápad a bez frflania, tak je super! prípadne, keď sám má šibnuté nápady á predchvíľou som v podobnom fóre vypísala dosť veľa ďalších vecí, ktoré ľúbim na partnerovi, ktorého síce nemám už..ale blá.
@melancholik mne to tu vsetci tak komentuju ze akoze "skade si prisla,ved to je predsa samozrejme" lenze ja som este poriadneho chlapa nemala,preto sa pytam
Že sa rád mojká
Že zje všetko čo mu dám a nefrfle
Že má pekné ruky a celý je pekný
Že ma má rád
Že si myslí že som jebačka
Že mi občas napíše, keď je opitý bezomňa
A neviem, všetko, až na tých pár tisíc vecí čo neznášam
. Celeho ho zbožňujem tak ako je.
Je to moj soulmate a neviem si po svojom boku predstaviť niekoho ineho.
Triliony veci mam na nom rada, neviem sa rozhodnut, co mam najradsej, ale tak ked sa usmieva, smeje, pozera na mna, jeho oci, dotiky, ked hra na gitare, ked šoféruje, ked ma napodobnuje, ked mi vari, ked spieva, jeho ruky, hrud, jeho RAMENA oh, jeho brucho, to ze ked ma vidí, citim ako tesi a lubi ma, ked ma o mna strach... A je toho strašne moc, lebo to je najlepsi chlapec.
@demoniqangel tak vieš možno neni jediný ktorý si myslí že si jebačka @pijemzelenycaj mas stastie ze mas chlapa co ti vari takych vela nie je @soreljulien peniaze? srsly?
že mu môžem povedať úplne hocičo, dokonca aj tie najdebilnejšie vtipy a on je s tým aj tak v pohode (možno preto, lebo on má ešte horšie, haha). a viem, že ma má rád napriek všetkým chybám a urobil by pre mňa skoro všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
hihi (inak toto je aj na fb dnes cely den preto ta reakcia)
Že zje všetko čo mu dám a nefrfle
Že má pekné ruky a celý je pekný
Že ma má rád
Že si myslí že som jebačka
Že mi občas napíše, keď je opitý bezomňa
A neviem, všetko, až na tých pár tisíc vecí čo neznášam
Je to moj soulmate a neviem si po svojom boku predstaviť niekoho ineho.
Triliony veci mam na nom rada, neviem sa rozhodnut, co mam najradsej, ale tak ked sa usmieva, smeje, pozera na mna, jeho oci, dotiky, ked hra na gitare, ked šoféruje, ked ma napodobnuje, ked mi vari, ked spieva, jeho ruky, hrud, jeho RAMENA oh, jeho brucho, to ze ked ma vidí, citim ako tesi a lubi ma, ked ma o mna strach... A je toho strašne moc, lebo to je najlepsi chlapec.
@pijemzelenycaj mas stastie ze mas chlapa co ti vari takych vela nie je
@soreljulien peniaze? srsly?