Jeho smiech, hnedé oči, úsmev, iskričky v očiach, jeho vtipy, chlpaté nohy a hruď, keď mi lezie na nervy, výraz keď sa mi ide ospravedlniť, ako začne pochrapkávať keď leží na mne, že sa ku mne v noci sám od seba pritúli, to aký je starostlivý, samostatný, má rozum ako 17 ročný, a mno ďalšieho . . . . . . . . . . . na mojom mužovi milujem všetko ♥
@snehovavlocka Vždy, keď budeš chcieť, už máme predsa len aj štvrtinové požehnanie, čo nie je zlé .
...ale trochu ma mrzí, že si nezmienila, ako sa Ťa snaží kultúrne vzdelať, zahltiť Ťa nezmyselnými darčekmi a obrať o čas a peniaze, ako sa len najlepšie dá - nehovoriac o tom, že pre Teba vyskakuje z vlakov.
v prvom rade milujem jej hlas, jej špicaté uši a obrovské zelené oči...a keď skacká, spraví takú roztomilú piruetu... je vtipná, aj keď pozná len 5vtipov, je zlatá a sexy, hlavne keď má na sebe ten krásny priliehavý wrathfull equip... a aj keď nevytočí toľko dps čo warrior, milujem ju takú, aká je....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
If you know what i mean
a veľa iných vecí
@mojpartner pod sa pozriet ako som ta pochvalila pod aj ty mna
no a ja všetko
ze je to pritulny ponik!
poprípade ešte plešinku
...ale trochu ma mrzí, že si nezmienila, ako sa Ťa snaží kultúrne vzdelať, zahltiť Ťa nezmyselnými darčekmi a obrať o čas a peniaze, ako sa len najlepšie dá - nehovoriac o tom, že pre Teba vyskakuje z vlakov.
A najsamlepšie na nej je, že aj keď je len predstavou, tak celkom živou.
...na druhej strane je to aspoň akčnejšie
@side3 eh
a vzhladovo celu mam rad :3
v truhom rade je to IQ ktorim kazdeho ohromuje....
a potom pristup kludom... ako sa chova atd.atd.
fyzicka krása je uz len BONUS
2.všetko.
a samozrejme mi vyhovuje aj po fyzickej stránke... dosť
A bezchybný výraz má ešte Donutil na konci.
♥