Jednoznačne pri seriáli Priatelia / Friends som sa zasmiala neskutočne mnohokrát počas sledovania jedného dielu, kdež to o seriáli Krok za krokom / Step by step to povedať nemôžem. Porkačovanie seriálu Priatelia mi chýba. No sledujem aj staré časti, sú veľmi dobré.
@pumaamaravec ...Alfa davaju v sobotu alebo nedelu rano na markize..aj ked je dost mozne ze ty patris do skupiny ludi ktory sa vtedy otocia len na druhy bok...1. diel ide 7:40 (to je na mna moc skoro ) a 2. ide o 8:10 (ten pozeravam)
bolo by dobre keby spravia taek pokracovanie ze po rokoch aky su a tak no bola by to haluz stale to pozeravam a vzdy sa este na otm zasmejem aj ek duz poznam naspamat kto co spravi abo povie
a z tych dvoch ani jedno...akoze mam rada obidwa ale uz mi to leze na nervy furt to dawaju a furt od zaciatku a pokracovanie je vzdy len horsie a horsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale inak tez tak ako @xperiax o.c. ale len s Marrissou...
ziadne trapne step by step alebo priatelia
a pokracovane StarGate SG1
a z tych dvoch ani jedno...akoze mam rada obidwa ale uz mi to leze na nervy furt to dawaju a furt od zaciatku a pokracovanie je vzdy len horsie a horsie...