@salora je to sladke a ma to dobru farbu, tak co viac? jasne ze s kvalitnou cokoladou ktorej boby sa dovazaju z Venezuely a su zbierane a susene za svitu mesiaca sa to nemoze zrovnavat
Táto otázka mi napadla, lebo všetci stále len na káviču by chodili, ale mne napríklad čokoláda chutí omnoho viac a vlastne ani neviem, čo všetci na tej káve vidia
ja som mala horúcu čokoládu naposledy asi 5 rokov dozadu, aj to len preto lebo som bola na letisku na ceste domov a chcela som sa zbaviť drobných a kávu som si nechcela dať lebo by muselo lietadlo núdzovo pristáť keďže by ma chytil amok že si potrebujem zapáliť
nejak som nikdy nebola na čokoládu, keď som mala dakedy chuť na lakociny tak radšej oriešky alebo chipsy
ja som asi jediny clovek na svete ktory nelubi kakao pritom mam rada cokoladu a tak, a aj granko lyzickou do ust trebars alebo vsetko cokoladove, a aj mliecne napoje a milion mlieka v kave
ale kakao je uplne fuj, akoze ten napoj, resp furt si ho urobim lebo mi pride ze sak to musi super, a nikdy ho nedopijem
tak medzi horucou cokoladou a kakaom je obrovsky rozdiel.. kakao nenavidim a horucu cokoladu milujem cize asi takto 1. horuca cokolada 2. kava 3. kakao
čajík bez cukru, alebo tie šumivé vitamíni, alebo obyčajnú vodu s citronom kávu len príležitostne aj to keď už kávu tak aspoň 5lyžičiek kávy a bez cukru aby to bola káva ako má biť, a horúca čokoláda to neni na moju chuť, možno po opici niečo také sladké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nejak som nikdy nebola na čokoládu, keď som mala dakedy chuť na lakociny tak radšej oriešky alebo chipsy
kávu kvalitnú mám málokedy, ale mám ju naozaj rada. kakao si doprajem častejšie ale tiež ho ľúbim. ta ja neviem.
ale kakao je uplne fuj, akoze ten napoj, resp furt si ho urobim lebo mi pride ze sak to musi super, a nikdy ho nedopijem