@luucuska prečo by sa to nedalo počúvať? podľa mňa tá jeho hudba nijak neviniká, ani pozitívne ani negatívne. To už je iba zaujatosť tá nenávisť, alebo závisť
ja ho hlavne neznášam kvôli tomu, že je všade... proste VŠADE!! Telka, rádio, internet,obchody...Nechcem ho mať proste všade na očiach...a keď ho mám, samozrejme že si ho znenávidím...
a neznášam tú jeho sektu "Beliebers" ktoré sa správajú ako úplné piče..a keď čítam tie komenty...je to priemerný spevák, čo na ňom každý vidí? V čom je iný ako ostatní?(ach)
nemám proti nemu nič, ani proti jeho hudbe ale trochu ma desí to haloo kolo neho..tie fanatické dievčatká, ktoré si na koncerte dolámu ruky nohy (doslovne) len aby ho videli z 20 metrov... jednoducho by som nechcela, aby moje dieťa počúvalo práve toto chlapčiatko
bejbe bejbe bejbe óóó bejbe bejbe bejbe óóó - krásny text... pojme na porovnávačku s tiež pajkom z amerikánskej produkcie (aj ked neviem či bieber nie je z kanady nahodou
a inak mi je ukradnutý... len mi vadí že keď som niekde kde sa púšťa rádio tka musím počúvať to zavíjanie bez pointy.. pardón, to vlastne 98% piesni a interpretov v radiu... (na radiu viva je to porcento pomerne menšie, aby som nebola za hipstera čo odmieta rádiá)
Ja Justina Biebera neriešim..(každý spevák má fanúšikov inej vekovej kategórie..A aj ked mi niekedy tie 10-13 ročné dievčatká lezú na nervy stým fanúšikovaním ..Ale vždy lepšie,ako by mali fajčiť,slopať,fetovať,alebo sedeť doma znudené bez hocijakých zálub..
Mňa len skoro je.blo,keď som v telke počula hrať pesničku Baby a v domnení,že aká speváčka to spieva som sa pozrela na televízor a v tom šok ..on to bol chlapec ...
nic proti a tiez nechapem preco su proti nemu je pravda ze mal este nedavno taky dievcensky hlas ale tak bol mlady a nvm preco by bol gay lebo ak dobrie viem gayovia idu na chlapov a nie na baby
Celkovo sa mi nepáči jeho štýl obliekania, účes atď, že silou mocou sa snaží vyzerať ako čo najvačší gej (nevravím že je gej) pretože sa to niektorým primitívnym ludom proste páči keby vyzeral ako normálny človek tak by som nič proti nemal
to máš to sité, ako chuck noris. Tež obyčajný herec a sú o ňom vtipy obrázky a pod. Proste hyjeny si ťa vezmú na žaluď a už sa vezeš hore dolu.
JB ako JE - BO
Ale nie mám ho rád
hahah na jednom s jeho vysupení haha! jeden hater po ňom hodil fľašu vody kokos vody! fľašu vody!! a trafil ho do tváre hahaha to bolo super! ale uznávam ho. On má Lamborgini tuším Galardo vyjebanec mám ho rád je to dobrý chlap dokázal že je najlepší kanadský spevák na svete už v 17 tich bol hviezda uznávam ho.
:d haha! kokos, mali mu urobiť to čo Leošovi marešovi neviete? decká keď leoš odišiel mu haha namazali hovnom kľučku od jeho ferari haha a ako penil keď ju ohovnenu chytil haha! ale nie mám ho rád. Justin Bieber - Bustin Hater ale nie všetko je v porádečku.
to je skôr nenávisť a znechutenie z toho že taký absolútne obyčajný, netalentovaný a ničím nevynikajúci chlapček je slávny a nechutne prachatý lebo 14tky sú nadržané kozy bez hudobného vkusu
@midnight Ako vieš že je netalentovaný? A asi zaujímavý niečím bude keď sa o ňom vie. Nech je "prachatý" keď si to sám dosiahol, to je len čistá závisť toto. My vidíme len to že má peniaze je slávny, a všetky tie primitívne reči okolo toho, ale nikto nevidí skutočne čo tých ľudí stojí, aby niečo dosiahli. A to je to, on to dokázal.
@sisusa221 bez dovodu a bez principu? x ludi ti tu napise y dovodov, ty to zvalis na zavist a potom argumentujes tym, ze je to len bezdovodne osocovanie
@trdelniiiq Tak mi povedz jeden pádny dôvod, prečo niekoho tak strašne neznášať, s kým nemáš ani osobný kontakt Ale to je v podstate jedno, koľko ľudí, toľko názorov.
Lebo ty si ten pravý teda vážne čo môže hovoriť o hudobnom vkuse. Kôli tomu že tebe sa jeho štýl nepáči, neznámená že ľudia čo ho počúvaju nemajú vkus. Možno nemá talent ako niekto iný, ale dokázal to, že ľudia ho počúvaju a chodia na jeho koncerty. A tie tvoje "nadržané kozy" , ty ich poznáš možno 5, a preto teraz všetkých ľudí hádžeš do jedného vreca. Ja osobne nemôžem počúvať rap a elektrickú hudbu, ale to neznamená že nemám hudobný vkus. Asi tak
Ja by som o tom mohla napisat sloh, ale to nema cenu. Ako sa toto da nechapat? To musis chapat z oboch stran. Da sa pochopit aj preco ho niekto moze mat rad aj preco ho niekto nenavidi a to nemusis byt ani na jednej strane staci ked k nemu budes lahostajna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
a okrem toho @6
a neznášam tú jeho sektu "Beliebers" ktoré sa správajú ako úplné piče..a keď čítam tie komenty...je to priemerný spevák, čo na ňom každý vidí? V čom je iný ako ostatní?(ach)
ale zas to je aj u iných násťročných spevákov.
ale je to odveci, keď po hocikom každý pičuje aký je to gay a neviem čo..
nikto s inicalkami JB mi nenapada...
jake bugg.. toho MILUJEM vlastne
a inak mi je ukradnutý... len mi vadí že keď som niekde kde sa púšťa rádio tka musím počúvať to zavíjanie bez pointy.. pardón, to vlastne 98% piesni a interpretov v radiu... (na radiu viva je to porcento pomerne menšie, aby som nebola za hipstera čo odmieta rádiá)
Mňa len skoro je.blo,keď som v telke počula hrať pesničku Baby a v domnení,že aká speváčka to spieva som sa pozrela na televízor a v tom šok ..on to bol chlapec ...
JB ako JE - BO
Ale nie mám ho rád
hahah na jednom s jeho vysupení haha! jeden hater po ňom hodil fľašu vody kokos vody! fľašu vody!! a trafil ho do tváre hahaha to bolo super! ale uznávam ho. On má Lamborgini tuším Galardo vyjebanec mám ho rád je to dobrý chlap dokázal že je najlepší kanadský spevák na svete už v 17 tich bol hviezda uznávam ho.
:d haha! kokos, mali mu urobiť to čo Leošovi marešovi neviete? decká keď leoš odišiel mu haha namazali hovnom kľučku od jeho ferari haha a ako penil keď ju ohovnenu chytil haha! ale nie mám ho rád. Justin Bieber - Bustin Hater ale nie všetko je v porádečku.
to je skôr nenávisť a znechutenie z toho že taký absolútne obyčajný, netalentovaný a ničím nevynikajúci chlapček je slávny a nechutne prachatý lebo 14tky sú nadržané kozy bez hudobného vkusu
lebo je sprostý
...mám uši
"A asi zaujímavý niečím bude keď sa o ňom vie."
...ako som už povedal v predošlom komente, "...lebo 14tky sú nadržané kozy bez hudobného vkusu "
sa stavim, ze keby siel na eskalatore, tak sa bude snazit vybehnut hore po tom, co ide dole