Rakúšania žijú v strachu, vo Viedni útočia gangy migrantov. Tak znie jeden titulok.
Viete o tom, že v susednom Rakúsku enormne stúpla kriminalita? Nový rok bol sprevádzaný útokmi na ženy? Že sa tam ľudia necítia bezpečne?
Prečo nás neinformujú?
Ako posledné dni som sa začítal do tejto témy v Rakúsku a vtipnè je, že v našich médiách nie je nič spomenuté a stále sa ich (migrantov) snažia vykresliť ako nevinnè obete. Dokedy to tak bude? Kedy si priznajú pravdu?
Takto to nebude večne fungovať a už táto bublina okolo utečeneckej krízi pomaly ale isto praská.
Mali by ich pomaly ale isto vyhosťovať.
Takto to nejde ďalej a ľudia si predtým zatvarajú oči, slniečkari si živia svoje ilúzie o svete...ale svet nie je rozprávková ríša.
Multikulti nefunguje asi nikde na svete a ako zlyhala v Anglicku, Francúzsku a Nemecku tak nikdy si to priamo nepriznajú. A ak aj hej tak neriešia to. Sama Merkelová to vyhlásila, že to nefunguje.
Z Anglicka sa až teraz dozvedá ako boli ututlávané veci desaťročia aby sa nevyvolala vlna nevôle voči migrantov a načo je to dobrè? Aź teraz priznávaju čo sa dialo kedysi a na základe toho, že to ututlávali sa už tam stovkytisíc nasťahovali.
Myslím si, že ak niekto spraví chybné rozhodnutie by mal s tým čím skôr výjsť aby sa predišlo podobným chybám....
jasne, ze nie je. ludia su hlupi. a hlupi ludia su nebezpecni. daj debilovi do ruky dokaz, ze multikulti nefungovalo, a mas na svete o jedneho nacka viac. tomuto treba zabranit a sice tym, ze sa to bude drzat v tajnosti.
@kierkegaard ano videl som tie skupiny keď som bol u kamaráta Rakúšana vo Viedni na Vianočné trhy.
A robia bordel, nerešpektujú ich pravidlá...
Najvtipnejšie bolo keď sme sa fotili keď taký zo skupinky odbehol k nám či nás môže odfotiť no určite mu dám telefón do ruky a to nie je predsudok ale realita...
Ale ano toto je chorè zmýšľanie. Čiže prečo napr. By som mal odsudzovať ľudí čo týrajú zvieratá ak som takého nestretol a netýral mi zviera? Podľa tvojej logiky čo sa ma netýka mám to ignorovať?
Prečo potom odsudzujete napr. Kotlebu? Stretol si ho? Ublížil ti?
@kierkegaard no tak, ze ich nevidel lebo o slovensko nemaju zaujem imigranti, to znamena ze to nie je problem ze jo jednoducho, nie je to nahoda si myslim, ze ich tu prichadza tolko, na miliony... problem s vojnou bol vzdy, uz desiatky rokov, na blizkom vychode, aj v afrike a neriesil sa migraciou nikdy doteraz, podla mna to nie je nahoda ale zamer vyssej politiky a kto to nevidi, tak je mi to luto :/
@kierkegaard láska sa dá šíriť ale s láskou je to tak, že dotyčný by si ju mal vážiť to je tak ako chođ za cudzou ženou do autobusu a vyznaj jej lásku a pobozkaj ju. Vylepí ti jednu. Lebo proste nestojí o to. Preto laskú treba dávať tomu kto o ňu stojí, kto ju opätuje.
@kierkegaard Ja som za lásku s rozumom. To ak niekoho ľúbim neznamená, źe budem pritom prehliadať veci. Ak by mi to spravil buď by šiel na liečenie a ak by sa s ním ďalej nedalo tak s ním skončím (čo neznamená, že ho nebudem ľúbiť ako syna).
@rocafella Áno, súhlasím. Ja som reagoval na to že lásku treba dávať tomu kto o ňu stojí. Ten syn by o ňu nestál ale lásku by si mu dal napríklad tým liečením.
@kierkegaard Predstav si, že aj Kotleba si zaslúźi lásku ako každý človek nie?
Lebo pri tomto vzorci to funguje tak, źe: Lásku treba dávať ľuďom bez ohľadu či sú dobrí alebo zlí.
Čo je taký paradox.
Ľudia by mali dostať čo si zaslúžia alebo racionálne potrebujú nie na ço si nárokujú.
@rocafella Pochopiteľne aj Kotleba, áno je to paradox. Ale tak to nechodí že človek dostane čo si zaslúži. Ja by som potom bol už dávno pod drnom a teraz si ty spomeň na najhoršiu vec čo si urobil, vrátila sa ti primerane? Je to blbosť aby dostal človek čo si zaslúži. Predstav si nejakého chlapa v mladosti grázla ktorý sa polepšil a zachránil tisíce životov. Keby sa mu to v mladosti vrátilo povedzme smrťou nezachránil by nikoho. Treba dávať lásku podľa potrieb dokonca ten čo týra ten je poľutovania hodnejší ako obeť.
@kierkegaard to su sprostosti. ked mam syna narkomana, tak ho necham, nech mu postupne vykradne cely byt a nasledne preda aj mna? skusilo sa, nevydalo, bohu zial.
nevidim jediny dovod rozosierat si spolocnost kvoli dakomu inemu. ti ludia su klasicke hlupe stado, tak, ako ludia v akejkolvek inej krajine, no ako ceresnicku na torte maju svoju choru ideologiu. a opakujem, tento system ma co robit, aby sa dokazal vysporiadat s vlastnymi debilmi, cudzich debilov uz nezvladne. treba sa ich zbavit a treba to spravit tak, nech to nedvihne popularitu bosohlavym. toto je pre europu velmi neprijemna situacia.
Možno by som sa vedel stotožniť s rozumnými názormi človeka, ktorý má aj reálne riešenia na celú túto imigračnú krízu. No je mi smutno keď vidím že niekde sa niečo stane v súvislosti s imigrantmi a ľudia na to reagujú buď tak že to nevadí, alebo ich rovno všetkých milión osemsto dvesto posielajú do plynu. Možno som sám sebe práve odpovedal na otázku prečo sa o takýchto veciach nepíše a nehovorí v médiách. Však aký rozruch bol okolo černocha v LIDL letáku? A to bol len ujo v mikine v letáku.. si predstav že by na takej markíze napríklad pustili v správach nejaký záznam z niečoho čo vyviedli imigranti. Však na druhý deň by vznikli štyri nové neonacistické xenofóbne strany a každá by hneď mala nad 15%..
Určite nie je dobré ak sa veci zamlčiavajú, no slováci (a celkovo európania) sú teraz v takom rozpoložení, že by informovanie verejnosti o všetkom čo sa stane, mohlo mať veľmi nepekné dôsledky.
@mikaell aha čiže utajovanie je riešenie? V podstate klamať? To potom kam svet speje?
Ak je pravda taká, že musia vnikať takè organizácie potom je niekde obrovská chyba.
Riešenie? Riešenie aby boli všetci spokojný?
Vybudovať v krajinách odkiaľ prichádzajú po mori ( Lýbia a pod.) obrovskè záchytnè centrá kde budú mať dotyčný strechu nad hlavou, ubytovanie a pod. Kde budú mesiace sústredení...
Ekonomický migrant bude frflať ale bude mať možnosť sa vrátiť do domovskej krajiny zas človek ktorý je v núdzi to ocení... v tých centrách registrovať ľudí do obrovskej databázy. Následne ak migrant prepláva more a dostane za do EÚ bude poslaný späť do príslušnèho centra. Ak nebude o ňom záznam bude umiestnený do centra v Eú kde budú prísne podmienky. V podstate väčšinu času bude tam. Obmedzený pohyb pár mesiacov a ak sa bude ohraďovať právami nech sa páči môžeš ísť naspäť.
Následne tých ľudí triediť. Ak sú rodiny ako muž, žena a deti oni budú spoločne umiestnení do Kolónií kde budú mať všetko čo potrebujú. Celé to bude dočasné riešenie. Lebo ako väčšina z nich povedala vraj po vojne chcú ísť naspäť tak treba prioritne riešiť príčinu v ich krajinách. Tá situácia sa dá vyriešiť behom pár mesiacov. A bude pokoj....
@ps102 ehm aktuality? Prečo len zahraničné mèdiá to ukazujú?
Prečo to nie je v hlavnom spravodajstve na Markíze či Jojke? Príp. TA4 ? Radšej tam chuja kpt.kkt. Danka dajú....
Nemám potuchy čím sa to začalo a čo všetko je pravda. Médiám sa nedá veriť, i keď sú nejaké dôkazy. Netreba ich všetkých hádzať do vreca. Však aj u nás sú také gangy a preto nebudeme tvrdiť, že sme všetci ako tí gangsteri. Ale môžem súhlasiť, že keby v správach hovorili o nich, že dačo spravili, vznikli by na Slovensku ďalšie nenávistné skupiny. Slováci nemajú moc čo okrem politiky riešiť a chytia sa odrobiniek. Multikultúra je nejednotná kultúra. Najmä náboženstiev sa to jedná, takže robia kompromis, a potom, že nedodržiavajú pravidlá miestnych, ale pravidlá svojej krajiny, majú vlastnú výchovu, robia si po svojom. V zásade nie sú tak rozdielni po ľudskej stránke, len nechcú prijať zákony cudzej krajiny, ale mali by, keďže sú hostia. Takto jednoducho by som to vzal. V západnej Európe je prílišná sloboda a tak prirodzene jednoducho vznikajú podobné skupiny a gangy, ktoré ohrozujú pokojných obyvateľov, nie sú proti nim zákony, ktoré zakazujú zhromažďovanie či protištátne aktivity. A tak sa tvoria a šíria vlastnú vieru. Ale určite ich aktivita prospieva vládam, ktoré ich pobyt na území dovolili a podporujú ich aktívnu záchranu v mori a chránia pred rozhnevanými miestnymi, inak by už vytvorili zákony, ktoré by obmedzili ich aktivity. Je blbosť, že je morálnou zásadou našou im pomôcť. Hovno im pomáhať, nemôžme spasiť celý svet.
Keď prišlo tých 8 imigrantov na Slovensko, mohli ste vidieť hnev našich neonacistov, ide len o nenávisť podporovanú z médií. Že ich chránila polícia bolo asi vhodné, a čakali, že sa tam objavia takí, ktorí ich budú chcieť vykopnúť z krajiny. Neviem prečo by mali vyhostiť ľudí, ktorí legálne prišli len preto, že majú rovnaký pôvod ako tí, ktorí v iných krajinách robia problémy. Je to rasizmus. Možno, že nakoniec budú problémoví, ale predsudky treba dať bokom. Dôležité je vytvoriť protiopatrenia, aby vôbec nevznikli. A ako ste si mohli aj s pomocou médií všimnúť, na Slovensku máme aktívnu políciu, čo sa týka bezpečnosti pri strete dvoch rás. Takže z tohto hľadiska bude na Slovensku zatiaľ kľud, i keď možno menšia sloboda. Je ale na zaplakanie, že keď nejaké gangy vyčíňajú dlhodobo, musí vznikať miestna "domobrana" a polícia sa k tomu stavia neutrálne. A potom, že prečo sa tým neonacistom darí dostať do parlamentu. Ide len o reakciu bežného ľudu, o vyjadrenie nespravodlivosti, keď si tí vysokopostavení, ktorí majú na starosti ochranu a rozvoj štátu neplnia povinnosti a nechávajú obyvateľov konať.
Keď ťa to tak trápi, urob rakúsku domobranu s ďalšími internet heroes a rieš to a neprovokuj zbytočne na internete. Zaujímali by ma tvoje zdroje z ktorých čerpáš, určite to budú spolahlivé média ako na Slovensku pluska alebo tak
@plavam_zivotom ak založím fórum a máš priblblé komentáre tak ma s nimi neobťažuj.
Toto fórum môžem založiť o hocičom je to moja vec a ak som zvedavý na názor ľudí tak prečo by som sa neopýtal? Sranda, že miesto normálneho názoru ideš jak retardovaná spochybňovať vierohodnosť a posielaš ma zakladať domobranu fakt ako daj si oddych od internetu lebo ak by si nebola retardovaná tak by si z komentárov vyčítala, že absolútne nič zlé nepíšem...
@rocafella a ak by si mal trochu súdnisti nenazývaš neznámu osobu na internete retardovanou toto sú len zbytočné provokácie kedy nič neriešiš a iba pičuješ pičuješ a pičuješ. Potrebuješ sa hádať o niečom čo sa teba ako jedinca absolútne nedotýka. Ak máš nejaký problém rieš ho proste...
@plavam_zivotom ja nenazývam osobu ja nazývam prejav, ktorým sa prezentuje.
Nie je to jedno čo riešim? Je to absolútne moja vec či chcem riešiť migrantov, lúčne koníky alebo hocičo
Keď som čítal dnes anglické spravodajstvo tak ma zaujala táto téma čo je na tom?
Ale, žiaľ, máš pravdu. Pseudohumanistom ťažkotonážne jebe, čo by mi nevadilo, keby tí prisťahovalci zabíjali a znásilňovali len ich. No žiaľ je to problém nás všetkých. Každopádne utajovať to je riadna sprostosť - no treba uznať, že také Topky a často aj Čas na toto prisťahovalecké barbarstvo zvyknú neraz upozorňovať.
Btw. s tou Plavam_zivotom ani nestrácaj čas, minule sa tu prevalilo, že to je úplne kráľovná pokrytectva. Je to fejk baby, čo tu kedysi s veľkou vervou odišla a teraz nedáva iným fejkom Aj meno ti napíšem, hneď ako si spomeniem.
Inak migranti su migranti a utecenci su utecenci, priliv migrantov do EÚ trvá posledné desiatky rokov a je prospesny pre ekonomiku. Príliv utečencov do EÚ trvá posledné ani neviem kolko presne, 2 roky ? Ich práca je destabilizovať € a rozbiť EÚ a to aj robia, pomaly ale isto (na cele s Merkelovou). » www.businessinsider.com/map-of-europe-r... @freedef Presne o tom pisem v prvom riadku, je velky rozdiel medzi migrantmi a medzi utecencami.
Poznam par migrantov zo syrie co presli cez 5 krajin a teraz si ziju vo Viedni. Ked som vstupila do ich bytu tak uplne ze wow taku kupelnu ani ja doma nemam,komplektne novy bytik v blizkosti centra, financny prispevok na zivot maju tiez mesacne dost pekny a cele dni nic nerobia len povinne je aby chodili denne na kurz nemciny,pokial nepridu musia mat os lekara zapis ze sa nemohli dostavit,cize len nevedia co s casom a zivotom, so sexom az taky problem by nemali mat,rakusanky sa im same nukaju a je ich viac nez dost,ale kazdy zatial co som stretla tak sa chcu hned vratit spat domov. Pre mna zvlastni ludia a nevedela by som im verit a nechapem ich zmyslaniu,ale na druhej strane v ociach im vidiet strach z vojny.
@freedef ty si troll to je jedna vec, druhá: miesto kravín pýtať sa či tu môžeš ostať čo keby samotní cudzinci vytvorili komunitu kde by odsudzovali prejavy násilia a pod.?
Ak by boli schopný si robiť poriadok medzi sebou nebol by problém...
Napr. Cudzinec v utečeneckom centre by mohol v snahe zlepšiť situáciu zgrupovať normálnych dobrých ľudí a spraviť nejaké hliadky, spolok alebo neviem čo. A mali by prenasledovať, udávať a trestať tých čo majú v úmysle ubližovať, konať protiprávne a pod.
Tak by to bolo ideálne že by sami začali bojovať proti tomu zlému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Takto to nebude večne fungovať a už táto bublina okolo utečeneckej krízi pomaly ale isto praská.
Mali by ich pomaly ale isto vyhosťovať.
Takto to nejde ďalej a ľudia si predtým zatvarajú oči, slniečkari si živia svoje ilúzie o svete...ale svet nie je rozprávková ríša.
Multikulti nefunguje asi nikde na svete a ako zlyhala v Anglicku, Francúzsku a Nemecku tak nikdy si to priamo nepriznajú. A ak aj hej tak neriešia to. Sama Merkelová to vyhlásila, že to nefunguje.
Z Anglicka sa až teraz dozvedá ako boli ututlávané veci desaťročia aby sa nevyvolala vlna nevôle voči migrantov a načo je to dobrè? Aź teraz priznávaju čo sa dialo kedysi a na základe toho, že to ututlávali sa už tam stovkytisíc nasťahovali.
Myslím si, že ak niekto spraví chybné rozhodnutie by mal s tým čím skôr výjsť aby sa predišlo podobným chybám....
» www.express.co.uk/news/world/7497...
» www.thelocal.at/20170103/16-sex...
Ďalej dennodenná realita, bezdôvodné útoky:
» www.express.co.uk/news/world/7584...
» www.aktuality.sk/clanok/410729/r...
A robia bordel, nerešpektujú ich pravidlá...
Najvtipnejšie bolo keď sme sa fotili keď taký zo skupinky odbehol k nám či nás môže odfotiť no určite mu dám telefón do ruky a to nie je predsudok ale realita...
Ale ano toto je chorè zmýšľanie. Čiže prečo napr. By som mal odsudzovať ľudí čo týrajú zvieratá ak som takého nestretol a netýral mi zviera? Podľa tvojej logiky čo sa ma netýka mám to ignorovať?
Prečo potom odsudzujete napr. Kotlebu? Stretol si ho? Ublížil ti?
Lebo pri tomto vzorci to funguje tak, źe: Lásku treba dávať ľuďom bez ohľadu či sú dobrí alebo zlí.
Čo je taký paradox.
Ľudia by mali dostať čo si zaslúžia alebo racionálne potrebujú nie na ço si nárokujú.
nevidim jediny dovod rozosierat si spolocnost kvoli dakomu inemu. ti ludia su klasicke hlupe stado, tak, ako ludia v akejkolvek inej krajine, no ako ceresnicku na torte maju svoju choru ideologiu. a opakujem, tento system ma co robit, aby sa dokazal vysporiadat s vlastnymi debilmi, cudzich debilov uz nezvladne. treba sa ich zbavit a treba to spravit tak, nech to nedvihne popularitu bosohlavym. toto je pre europu velmi neprijemna situacia.
@notme Na Slovensko neprídu, my sme im u prdele.
Určite nie je dobré ak sa veci zamlčiavajú, no slováci (a celkovo európania) sú teraz v takom rozpoložení, že by informovanie verejnosti o všetkom čo sa stane, mohlo mať veľmi nepekné dôsledky.
> Následne pridáš štyri linky na médiá, ktoré o probléme informujú, medzi nimi aj jeden z najnavštevovanejších slovenských spravodajských portálov
Ak je pravda taká, že musia vnikať takè organizácie potom je niekde obrovská chyba.
Riešenie? Riešenie aby boli všetci spokojný?
Vybudovať v krajinách odkiaľ prichádzajú po mori ( Lýbia a pod.) obrovskè záchytnè centrá kde budú mať dotyčný strechu nad hlavou, ubytovanie a pod. Kde budú mesiace sústredení...
Ekonomický migrant bude frflať ale bude mať možnosť sa vrátiť do domovskej krajiny zas človek ktorý je v núdzi to ocení... v tých centrách registrovať ľudí do obrovskej databázy. Následne ak migrant prepláva more a dostane za do EÚ bude poslaný späť do príslušnèho centra. Ak nebude o ňom záznam bude umiestnený do centra v Eú kde budú prísne podmienky. V podstate väčšinu času bude tam. Obmedzený pohyb pár mesiacov a ak sa bude ohraďovať právami nech sa páči môžeš ísť naspäť.
Následne tých ľudí triediť. Ak sú rodiny ako muž, žena a deti oni budú spoločne umiestnení do Kolónií kde budú mať všetko čo potrebujú. Celé to bude dočasné riešenie. Lebo ako väčšina z nich povedala vraj po vojne chcú ísť naspäť tak treba prioritne riešiť príčinu v ich krajinách. Tá situácia sa dá vyriešiť behom pár mesiacov. A bude pokoj....
Prečo to nie je v hlavnom spravodajstve na Markíze či Jojke? Príp. TA4 ? Radšej tam chuja kpt.kkt. Danka dajú....
Keď prišlo tých 8 imigrantov na Slovensko, mohli ste vidieť hnev našich neonacistov, ide len o nenávisť podporovanú z médií. Že ich chránila polícia bolo asi vhodné, a čakali, že sa tam objavia takí, ktorí ich budú chcieť vykopnúť z krajiny. Neviem prečo by mali vyhostiť ľudí, ktorí legálne prišli len preto, že majú rovnaký pôvod ako tí, ktorí v iných krajinách robia problémy. Je to rasizmus. Možno, že nakoniec budú problémoví, ale predsudky treba dať bokom. Dôležité je vytvoriť protiopatrenia, aby vôbec nevznikli. A ako ste si mohli aj s pomocou médií všimnúť, na Slovensku máme aktívnu políciu, čo sa týka bezpečnosti pri strete dvoch rás. Takže z tohto hľadiska bude na Slovensku zatiaľ kľud, i keď možno menšia sloboda. Je ale na zaplakanie, že keď nejaké gangy vyčíňajú dlhodobo, musí vznikať miestna "domobrana" a polícia sa k tomu stavia neutrálne. A potom, že prečo sa tým neonacistom darí dostať do parlamentu. Ide len o reakciu bežného ľudu, o vyjadrenie nespravodlivosti, keď si tí vysokopostavení, ktorí majú na starosti ochranu a rozvoj štátu neplnia povinnosti a nechávajú obyvateľov konať.
Toto fórum môžem založiť o hocičom je to moja vec a ak som zvedavý na názor ľudí tak prečo by som sa neopýtal? Sranda, že miesto normálneho názoru ideš jak retardovaná spochybňovať vierohodnosť a posielaš ma zakladať domobranu fakt ako daj si oddych od internetu lebo ak by si nebola retardovaná tak by si z komentárov vyčítala, že absolútne nič zlé nepíšem...
Nie je to jedno čo riešim? Je to absolútne moja vec či chcem riešiť migrantov, lúčne koníky alebo hocičo
Keď som čítal dnes anglické spravodajstvo tak ma zaujala táto téma čo je na tom?
Ale, žiaľ, máš pravdu. Pseudohumanistom ťažkotonážne jebe, čo by mi nevadilo, keby tí prisťahovalci zabíjali a znásilňovali len ich. No žiaľ je to problém nás všetkých. Každopádne utajovať to je riadna sprostosť - no treba uznať, že také Topky a často aj Čas na toto prisťahovalecké barbarstvo zvyknú neraz upozorňovať.
Btw. s tou Plavam_zivotom ani nestrácaj čas, minule sa tu prevalilo, že to je úplne kráľovná pokrytectva. Je to fejk baby, čo tu kedysi s veľkou vervou odišla a teraz nedáva iným fejkom Aj meno ti napíšem, hneď ako si spomeniem.
@freedef Presne o tom pisem v prvom riadku, je velky rozdiel medzi migrantmi a medzi utecencami.
Ak by boli schopný si robiť poriadok medzi sebou nebol by problém...
Napr. Cudzinec v utečeneckom centre by mohol v snahe zlepšiť situáciu zgrupovať normálnych dobrých ľudí a spraviť nejaké hliadky, spolok alebo neviem čo. A mali by prenasledovať, udávať a trestať tých čo majú v úmysle ubližovať, konať protiprávne a pod.
Tak by to bolo ideálne že by sami začali bojovať proti tomu zlému.
Miesto konštruktívnej odpovede len retardovaná...