depresia po čase prejde ..musí prejsť ,jedine ak by to bola hlboká depresia vtedy by to už bolo horšie ...skús viac pozitívne myslieť ,ale je ťažko ti radiť ,keď ani netušímm z čoho máš depresie ...keby som vedela ,bolo by to ľahšie....no a hlavne sa neuzatváraj do seba ,ale snaž sa to povedať veľmi blízkemu človeku ,čo ťa trápi ..to tiež pomáha
@antifunebracka ale to je zas tiež diskutabilné, závisí od toho, na akého svokára natrafíš....ja mám pocit, že odkedy som sa zjavia u cvokárky to so mnou ide ešte viac dolu vodou ako predtým....
Ži s tým, čo máš.. nie s tým, čo bolo.. minulosť je preč, tak ži tým čo ti život ponúkne.. a sám si spravíš budúcnosť, možno aj takú ako chceš.. všetko je len na tebe! So, say fuck off and smile
choď na kávu, zapáľ si cígo, vyspi sa s nejakou ženskou, potom sa riadne ožer, daj si aspoň s 3mi grupáč taký nadratý, potom ráno pekne kurací vývar, večer sa dohúľ a s niekým sa porozprávaj tak dôverne, najlepšie s peknou ženou aby si sa s ňou potom vyspal a ráno bude všetko super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a potom sa zamysli nad týmto:
- Ked nejde o život, nejde o nič
- DBDB - Dajak bolo, dajak bude