moj chalan ma 18 a ja 16...som s nim asi mesiac a pol...niekedy je to uplne uzasne.. sme spolu skoro kazdy den smejeme sa,bozkavame-proste nieco uzasne a nezabudnutelne...ale potom pride zase obdobie ze uplne sa na mna vykasle..za cely den ani neprezvoni,
Naprv som si myslel že je naozaj pracovne vyťažený - ale až keď som si to dočítal celé mi to vyznelo tak že naozaj sa vyhovára - a tie výhovorky čo si napísala sú dosť ošúchané... skús váš vzťah nejako oživiť - chodte na nejaký romantický výlet...
skús mu dat viac vzduchu,ked sa ti vyhyba možno vazne nestiha, amozno potretrebuje chvilku oddych.nemyslím nič,ale nechaj ho aspon den bez tvojej pozornosti a jemu hadam dojde
no ja neviem. ja by som asi skusila nieco take ze ked on ide von s kamaratmi tak xod aj ty s kamaratkami. a ked sa ti ozve tak mu neodpisuj hned. nex si prenho taka vzacnejsia. ale zasa aby si nemyslel ze nanho kasles tak mu mozes povedat ze ste spolu malo.
nie som na nom zatazena...napr. teraz sme mali maturitne volno...kazdy den som byvala sama doma...aj som ho volala k sebe...ale on proste ihned zmenil temu...sluboval ze si to volno sprijemnime a HOVNO bolo...akurat dnes sa mi ani neozval...prezvanala som mu,pisala na nete...A NIC!!!!!
Tak sa s nim porozpravaj..normalne sa ho opytaj ci chce byt s tebou,alebo nie..Radsej budes na tom takto?v duchu dufat ze to neni pravda ze nevykasle sa an teba?pricom to tak moze byt len bud to nevie dat najavo do oci,alebo sa to snazi davat najavo tak aby ti to docvaklo..a mozno len nevie co chce..ale vzdy je najlepsi sposob si an rovinu o tom pohovorit nech vies na com si.
Ja mam taky pocit ze clapec sa chce s tebou rozist a snazi sa bit s tebou co najmenej preto aby si to potom mala lahsie ked ti oznamy ze uz ho to nebavi s tebou, mozno zbadala, ze ste spolu nejako casto a zlakol sa!
Ja mam taky pocit ze clapec sa chce s tebou rozist a snazi sa bit s tebou co najmenej preto aby si to potom mala lahsie ked ti oznamy ze uz ho to nebavi s tebou, mozno zbadal, ze ste spolu nejako casto a zlakol sa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov