co na nej milujete mat a co na nej nenavidite? akurat som si robila s kamkou pizzu a skoro na vsetkom sme sa pohadali co sme tam chceli dat, tak ma zaujima co je pre koho uplne divne a co uplne super
syr,šampiony, pretlak , cibula, paprika, paradajka, olivy...mám rada ked je farebná
a korenie na pizzu. Bez korenia to nie je ono ..rozmarín, tymian, oregano, bazalka, cesnak....
takú dobrú taliansku
tak záleži na tom na akú mám chuť.
rajcinový pretlak, kukurica, paprika, rajčina, olivy, (pripadne volaké korenie, feferonky atd, raz som skusal aj vegan syr a chutilo to dobre tiež)
dalšia moznosť je aj taká ze uplne sa vynechá rajcinový zaklad a napriklad namiesto toho sa spravi baklazanovy zaklad(baklazan dať upiect v trube, vnutro potom vybrat dat do mixera s korenim, cesnakom a podla chuti) a to dať na pizzu ako urcitu vrstvu a pripadne esťe na to olivy a to je tiež chutne.
syr, šampiňóny, pretlak (prípadne artičoky) a na okrajoch dochutené cesnakom, v jednoduchosti je krása + nejaké to oregano/bazalka ... a nemusím také tie gazdovské, kde je po kokot mäsa a tiež nemusím štyri syry, proste radšej také ľahšie preferujem...
Samozrejme zaklad a potom hriby, rajciny, chilli, olivy, kukurica a potrete nejakou cesnakovo smakuladou. Ak tam je este trochu rukoly a posypane parmezanom tak sa nenahnevam, ale to uz je aj tak moc prekombinovane.
Šunka, syr, huby,paradajkový základ ... To je hlavné. Potom ešte môže byť na doplnenie kukurica, olivy, cibuľa... Ale nemám rada ananás na nej ... To fakt nie.. Ani papriku .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a korenie na pizzu. Bez korenia to nie je ono ..rozmarín, tymian, oregano, bazalka, cesnak....
takú dobrú taliansku
rajcinový pretlak, kukurica, paprika, rajčina, olivy, (pripadne volaké korenie, feferonky atd, raz som skusal aj vegan syr a chutilo to dobre tiež)
dalšia moznosť je aj taká ze uplne sa vynechá rajcinový zaklad a napriklad namiesto toho sa spravi baklazanovy zaklad(baklazan dať upiect v trube, vnutro potom vybrat dat do mixera s korenim, cesnakom a podla chuti) a to dať na pizzu ako urcitu vrstvu a pripadne esťe na to olivy a to je tiež chutne.
len syr mi stačí
Inak mam velmi rad aj tuniak + cibula.
Žartujem
ku spokojnosti mi stačí aby bola vegánska a artičoky sú vždy vítaný bonus