@murcatko Myslis, ze vsetky moje poznatky su zalozene len na jednom videu? A ake video vobec myslis? Ak The Union, tak su tam len pravdive udaje, mam prezrete temer vsettky zdroje toho dokumentu. Takze ak si myslis, ze je to funny si na velkom omyle.
@comka pomylil som sa, mmoznosti su v komente @2 Chcel som, vytvorit anketu s laicky nazorom, aby som vidle v akom stave je osveta dnesnej spolocnosti.
urcite menej ako cigarety. Ale relativne (ked si pozries pocet ludi fajciacich cigarety, a marihuanu), urcite marihuana. Presne cisla sa bojim odhadnut...
@Ribo neverim, ze na nieco taketo existuje vysledok... Lebo sa to proste neda zratat, a iba ohadnut... mozno je ten prieskum vieryhodny, ak ho robila napr. WHO... ak ho robil ganja-rasta, tak si s nim mozes tak isto vytret rit, ako keby ho robil zase neaky mega-anti-hasis-typek...
A rataju sa tam napriklad aj samovrazdy zapricinene psychickou labilitou z fajcenia marihuany? alebo Infarkty, ktore zapricinuje THC, lebo kazi v krvnom obehu? A podobne?
Tiež som nikde nevidel že by niekto na marihuanu zomrel. Takých čo sa zabijú pod vplyvom alkoholu, v aute, či inak, alebo pod vplyvom alkoholu dakoho zabijú, tak toho sú plné správy, KrimiNoviny na JOJke , ale o úmrtí na marihuanu som nevidel vlastne nič v telke.
Na marihuanu sa umrieť nedá... maximálne že... ehm.. ani to neviem že ju zmiešaš s alkoholom napríklad, ale aj o tom silne pochybujem... a aj keby, nebola by to už smrť z marihuany
no a maximálne sa z nej pozvracáš, odpadneš ak to už má byť maximum... ale inak nič...
nepočul som žeby sa niekto predávkoval ale nepriamo napríklad keď potom sadol do auta alebo sa utopil tak to hej a navyše myslel si celosvetovo? To si máme tipnúť?
Poviem ti z vlastnej skusenosti ze z marihuany sa nemozes predavkovat , maximalne nieco v zmysle priotravenia. A ine smrti ... hmmm mozno tak v aute ze mas spomalene reflexy ale aj to sa ti musi nieco pritrafit nie ako pri chlaste ze naburas aj na rovnej ceste.
za pič,jasne že nik nezomrel na dvosledok uživania marihuany,,skvor ludom pomaha,ako ich niči ,liečia sa mnohe choroby pomocov marihuany,,zakal,HIV,........
@yebo je to okolo 50kg travy za polhodinu, absolutne nemozne
No odpoved je taka, ako aj najvyssie cislo v grafe - 0
Kedze za priame priciny sa povazuje smrt latkamy v droge.
@jaro1991 Je to ani nie vyskum, ale len porovnanie aznamov. Na ziadnej lekarskej fakulte, anni nemoccnici nemaju zaznam o smrti z marihuany. Samovrazda z psychickej lability sa nepocita (aj ked pochybujem, ze je takych vela), pretoze to je preddispozicia v mozgu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Moznosti maju byt:
0
do 1000
do 1000 rocne
do 10.000
do 10.000 rocne
do 250.000
do 250.000 rocne
viac nez 250. 000
viacnez 250.000 rocne
@comka pomylil som sa, mmoznosti su v komente @2 Chcel som, vytvorit anketu s laicky nazorom, aby som vidle v akom stave je osveta dnesnej spolocnosti.
@alpynus I care
A rataju sa tam napriklad aj samovrazdy zapricinene psychickou labilitou z fajcenia marihuany? alebo Infarkty, ktore zapricinuje THC, lebo kazi v krvnom obehu? A podobne?
Miestami trochu smiešne.
no a maximálne sa z nej pozvracáš, odpadneš ak to už má byť maximum... ale inak nič...
nepoviem keby sa spýtaš na heroin, ale marihuanna ?
No odpoved je taka, ako aj najvyssie cislo v grafe - 0
Kedze za priame priciny sa povazuje smrt latkamy v droge.
@jaro1991 Je to ani nie vyskum, ale len porovnanie aznamov. Na ziadnej lekarskej fakulte, anni nemoccnici nemaju zaznam o smrti z marihuany. Samovrazda z psychickej lability sa nepocita (aj ked pochybujem, ze je takych vela), pretoze to je preddispozicia v mozgu.