hm neznasam doslova americke filmy !!!!a najma tie ich americke komedie teenagerske ...to je podla mna uplne hrozne ........a dalej pribehy od steelovej a pilcherovej ...stale to iste dokola
blonde and blonder - to bola taka somearina, az mi bolo z toho zle
a walk to remember - trapny hollywoodsky gyc, na ktorom som sa len rehotala
a nejaky film, ktory neviem, ako sa volal, ale bol o ovciach, ktore zrali ludi.. mal to byt horror, ale aj na tom som sa len nasmiala... boli nejake zmutovane ovce a tie sa snazili pozabijat ludi... dost vtipne, ked cloveka nahana taka ovecka a chce ho zozrat...
@21 twilight má všeobecne nízke hodnotenia aj od odborníkov..frigidná americká mormonka napísala rozprávočku o upíroch čo namiesto krvi pijú colu bez cukru a aj ten film podľa toho vyzerá
@deplurr "pico" si možno ty ....na tom filme nebolo nič na pochopenie pretože bol absolútne primitívny a bez pointy pre podobných intelektuálov ako si ty
@deplurr k tebe poviem len to, že musíš byť strašný kokotko(už len z tvojich fotiek je to jasné). Si veľký pán keď tu skáčeš do holky cez net len preto že sa jej nepáči tvoj očividne najoblúbenejší film(čo asi len pre kokotov)
Rr... je v rebríčku najväčších svetových sračiek ale to niekto s tak prehúleným ksichtom a komentami nemôže vedieť pre teba je podstatou dobrého filmu asi kokotský humor ktorý nebaví ani 10 ročné deti(aj môjmu 8 ročnému bratrancovi prišiel ten film stupidny a skôr ako v polke ho vypol). Ten film je solídna kokotina pre ľudí ktorí potrebujú ten najprimitívnejší humor lebo ten na vyššej úrovni im proste nedochádza.
@33@Crueltrue no pozrimezesa sem ty mudrlant, myslim ze teraz sa ozval majster sveta a drakobijec.
Po prve v tvojich fotoalbumoch nevidim nic ine, iba nejakeho skaredeho psiska - celkom urcite podobnemu svojmu panovi, ak si na tych poslednych fotkach ty. Ako vidim ze si z BA tak mi je jasne, ze cely svet sa toci okolo teba a nema zmysel sa s tebou hadat ty vymleta tvar. Ale predsalen:
Vidim ze sa do filmov rozumies asi ako hus do piva, videl som -dovolim si smelo povedat- niekolkokrat viac filmov ako ty a to uz len preto, lebo to je a bol moj konicek. Ked ale vidim ako ty zatrtkas Rrrrr medzi najhorsie filmy sveta a popritom je ich na tisice ovela viac horsich (Paris Hilton je naozaj expert v tomto ku prikladu, co sa neda porovnat asi ani s tou kokotinou Resident Evil 2, na nu som uplne zabudol), je mi jasne ze tvoje IQ klesa permanentne pod tych 80 v chvilach, ako tato supermania, kedy sa musis ukazat ako najvacsi kapo, ktory obranuje nevinnych a tresce zlych napriek tomu, ze si v ramci temy vymlety ako spak. Najprimitivnejsi humor? No to som rad, ze prave ty udavas uroven humoru vo filmoch, ineho by som si na toto ani nevedel v recenziach predstavit. Schvalne mi napis film, ktory ma humor na vysokej urovni podla teba...
Tommyhot no k nim patria asi aj filmy od Paris Hilton
@delpurr "ako vidím že si z BA, tak mi je jasné že sa celý svet točí okolo teba" si si mohol odpustit. Zjavne patríš medzi tú bandu čo Bratislavu považuje za mesto plné kreténov (netvrdím že ich tu nie je dosť, ale osobne nepoznám jediného, čo by zo seba robil frajera len preto, že býva v BA)
Pokiaľ ide o fakt zlé filmy, do môjho top rebríčku okrem spomínaných Pilcheroviek a Hostelu patria veci ako "Zastaň a neprežiješ 2", "Pach Krvi", "Márnica", "Dom Tisíca mŕtvol", "Suicide Club"...
A potom mám samostatnú kapitolu filmov, ktoré sú tak zlé, až som si ich obľúbila
Tam patria napríklad "Od súmraku do úsvitu" (V jednotke hrali Clooney a Tarantino, dvojka bola najdokonalejšie a trojka mi pripadala už skôr ako erotický film s upírmi ) alebo "Waxwork" (oba diely)
Ulovit miliardáře - bola som na to v kine a len som čumela... film bez pointy, nudný, hlúpy, jedine čo sa mi páčilo, bola tá cigánska pesnička na začiatku a na konci... a jeden malý cigán, ktorý tam bol dokopy pár minút a vytasil vetu: naval stovku píčo
inak voobec nič, neodporúčam, myslela som si, že najhorší a najnudnejší film je hostel, ale toto to prekonalo.... xD
no a potom americké komerčné kraviny kedy viete celý film, čo sa bude diať... blee
@Galinka tak som to nemyslel, veru aj ja mam kamosov z BA a su naozaj v pohodke. To bolo len specialne nanho, odvodil som to z jeho reakcie, takze pardon
film "trhni si" s paris hilton v hlavnej úlohe, to sa ani nedá nazvať zlým filmom, zlé filmy sú napríklad už veľakrát spomínané Pilcherovky, ale Trhni si ... to je proste nepozerateľné, ten kto to natočil by si mal dať vyšetriť hlavu a dvojtí klystír
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Po stopách beznohého 2 -síce mali večši rozpocet aj lepsie hercke obsadenie ale na 1.tu nemá ...
Makke F - tiež nič moc
blonde and blonder - to bola taka somearina, az mi bolo z toho zle
a walk to remember - trapny hollywoodsky gyc, na ktorom som sa len rehotala
a nejaky film, ktory neviem, ako sa volal, ale bol o ovciach, ktore zrali ludi.. mal to byt horror, ale aj na tom som sa len nasmiala... boli nejake zmutovane ovce a tie sa snazili pozabijat ludi... dost vtipne, ked cloveka nahana taka ovecka a chce ho zozrat...
hsm, hannah montana, a všetky komerčné rozprávočky, a potom drámy
nevidel som a radšej ani neuviím, meno hovorí za všetko
Nechápem to mohlo mať aj niekoľko pokračovaní.
A Hannah Montana. Ten seriál je asi taký príjemný ako rektálny teplomer.
no je ich vela, medzi ne patri napr. Resident Evil 2 ...
@deplurr k tebe poviem len to, že musíš byť strašný kokotko(už len z tvojich fotiek je to jasné). Si veľký pán keď tu skáčeš do holky cez net len preto že sa jej nepáči tvoj očividne najoblúbenejší film(čo asi len pre kokotov)
Rr... je v rebríčku najväčších svetových sračiek ale to niekto s tak prehúleným ksichtom a komentami nemôže vedieť pre teba je podstatou dobrého filmu asi kokotský humor ktorý nebaví ani 10 ročné deti(aj môjmu 8 ročnému bratrancovi prišiel ten film stupidny a skôr ako v polke ho vypol). Ten film je solídna kokotina pre ľudí ktorí potrebujú ten najprimitívnejší humor lebo ten na vyššej úrovni im proste nedochádza.
Po prve v tvojich fotoalbumoch nevidim nic ine, iba nejakeho skaredeho psiska - celkom urcite podobnemu svojmu panovi, ak si na tych poslednych fotkach ty. Ako vidim ze si z BA tak mi je jasne, ze cely svet sa toci okolo teba a nema zmysel sa s tebou hadat ty vymleta tvar. Ale predsalen:
Vidim ze sa do filmov rozumies asi ako hus do piva, videl som -dovolim si smelo povedat- niekolkokrat viac filmov ako ty a to uz len preto, lebo to je a bol moj konicek. Ked ale vidim ako ty zatrtkas Rrrrr medzi najhorsie filmy sveta a popritom je ich na tisice ovela viac horsich (Paris Hilton je naozaj expert v tomto ku prikladu, co sa neda porovnat asi ani s tou kokotinou Resident Evil 2, na nu som uplne zabudol), je mi jasne ze tvoje IQ klesa permanentne pod tych 80 v chvilach, ako tato supermania, kedy sa musis ukazat ako najvacsi kapo, ktory obranuje nevinnych a tresce zlych napriek tomu, ze si v ramci temy vymlety ako spak. Najprimitivnejsi humor? No to som rad, ze prave ty udavas uroven humoru vo filmoch, ineho by som si na toto ani nevedel v recenziach predstavit. Schvalne mi napis film, ktory ma humor na vysokej urovni podla teba...
Tommyhot no k nim patria asi aj filmy od Paris Hilton
@Endofinfinity Videla som, oľutovala som
Pokiaľ ide o fakt zlé filmy, do môjho top rebríčku okrem spomínaných Pilcheroviek a Hostelu patria veci ako "Zastaň a neprežiješ 2", "Pach Krvi", "Márnica", "Dom Tisíca mŕtvol", "Suicide Club"...
A potom mám samostatnú kapitolu filmov, ktoré sú tak zlé, až som si ich obľúbila
Tam patria napríklad "Od súmraku do úsvitu" (V jednotke hrali Clooney a Tarantino, dvojka bola najdokonalejšie a trojka mi pripadala už skôr ako erotický film s upírmi ) alebo "Waxwork" (oba diely)
inak voobec nič, neodporúčam, myslela som si, že najhorší a najnudnejší film je hostel, ale toto to prekonalo.... xD
no a potom americké komerčné kraviny kedy viete celý film, čo sa bude diať... blee
(high school musical
The Mist.
pôvodne som chcel napísať aj film RRRrrrr!!! ale ten je ak zlý až je dobrý, je to výkvet medzi filmami