Čo myslíte, te tam hore vo vesmíre ešte niekto okrem nás??
Ja si myslím že je maximálna drzosť a hlúposť mysleiť si, že v tom obrovskom priestore sa nájde miesto iba pre nás...mimozemšťania isto existujú...a ja by som ich chcela vidieť
Kedze su predpoklady, ze jednoducha forma zivota mimo Zeme je aj v nasej galaxii (nasli podzemnu aj povrchovu vodu na jednom z mesiacov Saturnu) je viac nez pravdepodobne, ze v pozorovatelnom vesmire (to je len nepatrna cast celeho vesmiru) je aspon v jednej z tych 120 miliard galaxii zivot.
Dokonca niektori byvali zamestnanci NASA tvrdia, ze museli retusovat fotky z mesiaca, na ktorych boli zobrazene rozne budovy.. Je zvlastne, ze sa zrusili posledne tri misie Appola a uz 40 rokov sa nelieta na mesiac.. Kazdopadne to su uz konspiracie..
Sú, ale nájsť planétu s toľkými faktormi prežitia je ťažké.- Nie veľmi blísko ani ďaleko od hviezdy, s dobre utvorením ovzduším a ozónovou vrstvou ...... . Je to ťažké, ale máme len jednu milióntinu ba aj viac preskúmané z vesmíru. Dúfam keď už ich budeme mať naštíviť budú priatelský a pohostiní.
celkom určite, ba čo viac, myslím, že sa aj dosť budú podobať na nás, keďže podmienky pre život budú musieť byť také isté ako pre nás - alebo dosť podobné tak sa musia aspoň trošku podobať minimálne takto :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale verím, že je aj inde život, nezávisle na nás ^^
» www.treehugger.com/Avatar-Na... "vi.jpg
ci to je fakt taka hlupa "nahoda" ze prave ja si vsimam rovnake??