Mala som najlepsiu kamosku ktorej som dala koniec lebo to medzi nami uz dlho nefungovalo...nooo ona a aj ostatny co s nou chodievaju von mi hovoria ako sa kvoli mne trapi...myslite ze som urobila chybu?A ze by si zazsluzila este sancu??
...a čo ti také spravila že si to vaše priateľstvo musela ukončiť?... myslím, že je to škoda len tak sa vykašlať na najlepšiu kamošku... s kús sa s ňou ešte porozprávať a potom uvidíš
neviem posudit ci si spravila dobre, alebo zle, pretoze neviem co sa v skutocnosti stalo. ale ja by som sebe a kamaratke dala najprv sancu, pozorovala by som ci sa nam to neupravi a tak. skus napisat kedy sa to zacalo kazit, preco atd. a potom ti poradime
ja som tiež dala kamoške koniec..lebo nevedela splniť moje hlúpe požiadavky... bolo mi za ňou smutno aj teraz keď mi ju niečo pripomenie..ale tak život ide ďalej a myslím že je to lepšie než keby som s ňou ostala a hádala sa s ňou každý deň pre každú blbosť..
.....nevie rozhodni sa podľa seba a podľa toho či si myslíš že sa niečo zmení k lepšiemu keď sa rozhodneš zmeniť svoje rozhodnutie.. držím palce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
.....nevie rozhodni sa podľa seba a podľa toho či si myslíš že sa niečo zmení k lepšiemu keď sa rozhodneš zmeniť svoje rozhodnutie.. držím palce..