Na otlaky nepomôže asi nič, ja jazdím na biku a ani by si neveril čo mám na rukách od rúčiek, niesu to vodové otlaky, také sa mi úž dávno nerobia, sú to otlaky typu podliate s krvou. Na každej ruke 3, pod prostredníkom, prsteníkom a malíčkom. Zvykol som si na ne, treba ich iba natierať aby boli mäkšie.
@lix ono by ti tam mala podla mna casom stvrdnut koza, ja ked som cvicil bez rukavic zo zaciatku som mal tiez take nieco pod prstami a potom asi za 2 tyzdne som tam mal uz taku uplne hrubu stvdnutu kozu
a este dodam odkedy mam rukavice, postupne sa to zlupalo a koza opat zmakl, aj ked uz nie je taka makka ako na zaciatku... Ale tym ze sa ti robia na nohach, to je skor zla obuv, ti nejak asi zle sedia boty. Ja ked som mal trocha vacsie a mi nejak zle sadli, furt sa mi vzadu taky kustek otierali a potom mi to zdrali uplne
@bress@jerry483 Jazdím 4 roky a za tie roky sa mi tá tvrdá koža dostala až ku kostiam, takže to nieje bohvie ako dobré. Oškrabujem ju skalplom dole a potom to natieram, ale neradím to robiť aby sa niekto neporezal. Mám tam kožu tak tvrdú že nejde zo špendlíkom prepchnúť.
@lix ked som cvicil bez rukavic mal som presne taku istu, len som to neoskriaboval, raz som skusil trocha a potom to fajne bolelo pri cviceni, proste som to nechal tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no nechcel by som
@ # jak dlho asi ?
nejaké liečivé rastliny si tam prilož
ae ne