V poslednom čase majú na mňa všetky tieto povzbudzováky skôr opačný vplyv. Keď potrebujem vydať väčšiu fyzickú alebo psychickú aktivitu (napr učiť sa) radšej sa dobre vyspím, najem, dodržujem pitný režim ( zo skúsenosti VEĽMI dôležité) a necítim únavu. Keďže som ale kávičkár pijem ju len pre to že mi chutí
Inak...ja tiež nepijem kávu, prípadne len tak raz za čas pre chuť. A energy drink si niekedy kúpim, keď to fakt moc potrebujem, ale to len naozaj zriedka, keďže sú dosť drahé.
Eneergeticke napoje pijem kazdy den uz asi od 15 rokov takze enjak sa ucinok stratil...Kava posobi o dost lepsie..ale aj tak vacsinou pisjem kavu aj s energetakom s cim sa snazim uz par tyzdnov skoncovat, ale nedari sa. Nieje to zdrave
Rano ked mi zvoni budik som uplne mrtva, ale akonahle sa vytrepem z domu za dalsich 20 minut a zacnem kracat dole ulicou zacnem citit vela energie, myslim pozitivne a tesim sa z noveho dna, pozorujem veci okolo seba a tesim sa z nich Napr aj z obycajneho cerstveho vzduchu. Mam dni ked mam vsetko u prdele, ale vacsinou mam dobre rana ak sa sama budim a nie niekym inym
Káva, klasická, síce mi nechutí, z káv mám radšej capuccino alebo latté, ale tie sú síce chutné, ale ráno mi nepomôžu, takže tie iba vtedy, ak si chcem posedieť pri niečom chutnom.
Energetické nápoje mi nechutia, nemám rada presladené nápoje, takže ani neviem, či by mi pomohli namiesto kávy. Radšej si dám kávu s minimom vody
mňa veľmi preberie už len to, keď sa napijem /hoci aj čistej vody a aspoň 2,5 dcl/ a potom také malé cvičenie - prekrví telo a hneď sa pracuje /učí/ lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hento všetko sú pridružené aspekty, ktoré sa len zídu ..
vlazna sprcha
A tak ma to zaujíma, lebo veľa ľudí čo poznám si každý deň potrebujú vypiť aspoň jednu kávu, ale napríklad na mňa to nijako nepôsobí...
Energetické nápoje mi nechutia, nemám rada presladené nápoje, takže ani neviem, či by mi pomohli namiesto kávy. Radšej si dám kávu s minimom vody