hmm hlavna vec ,ze budem doma zo skoly ,a nebudem sa musiet ucit ,lebo uz mam niekedy pocit ,ze mi z toho sibne v hlave a samozrejme prajem si len na sviatky aby cela rodina bola zdrava a aby sme boli spolu nic ine
teším sa na darčeky aj na stromček a dobrú náladu, ja veľmi nie som typ pre varenie a pečenie...nákupy neznášam , s rodinou a priateľmi som rada vždy ...oddychujem keď môžem ..telku pozerám aj tak každé Vianoce (hlavne popolušku každý bohový rok inač aj snežiť by už mohlo... veď na Vianoce sa patrí aby bol sneh.....nedošla mi nejako pointa toho ruksaku a Santa Claus nie som asi toľko z mojej strany
Vianocne sviatky budu polopracovne, volno dvadsiatehostvrteho, do Anglicka prichadza moja mamina a sestra, takze Stedry vecer stravime spolu, potom uz dalsie dni v praci. Kedze zijem v Anglicku, na sneh velmi necakam, aj ked posledne dva roky nas sneh aj tu prekvapil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov