najradšej vesmír, ale dokonalá fotka má podľa mňa vyvolávať pocit ako hajzelbaba napísal, má ťa až tak zamraziť pri jej zhliadnutí, mal by si si ju zapamätať do konca života
prírodu fotím najradšej, ale to len tak .. hlavne nech má fotografia atmosféru, môže byť akokoľvek supertechnicky odfotená, pokiaľ z nej niečo necítim, tak ma veľmi nezaujme
ale rada fotím situácie z bežného života alebo kadejaké akcie, rodinné, verejné. pretože umelec nie som, aj keď základy zvládam. baví ma robiť spomienky. tie fotky sú skôr funkčné. ľudia si ich radi prezerajú, pretože sú na nich oni, len majú iný účes ako vtedy.. jednoducho spomienky.
Prevažne krajinu / prírodu, detail a sem tam aj šport, reportáž. Vstať skôr, pozrieť ako to vyzerá s počasím, prejsť pár km a ak stihnem dobré svetlo čo nebýva často tak aj niečo z toho je .
Najčastejšie krajinu / prírodu, prilezitostne detail, šport, niekedy reportáž. Keď sa mi podarí tak vstanem skôr, prejdem pár km a ak stihnem dobré svetlo tak niečo z toho je Rád by som sa venoval wild life foto. ale na ňu nemám bohužiaľ techniku.. niekedy sa mi to príde trochu fanatické
nečítala som predošle komenty takže možno to už niekto písal neviem...dokonalá fotografia?? neexistuje nič dokonalé...ale dobrá fotografia by mala byť taká osobná, mať v sebe cit a niečo vyjadrovať a to má, len ak človek fotí srdcom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kde, nuž všade, kam dopadá svetlo, a za akých podmienok, nuž pokiaľ by som mal poruke fotoprístroj a fotomateriál.
nie je možné dosiahnuť dokonalosť.
ale rada fotím situácie z bežného života alebo kadejaké akcie, rodinné, verejné. pretože umelec nie som, aj keď základy zvládam. baví ma robiť spomienky. tie fotky sú skôr funkčné. ľudia si ich radi prezerajú, pretože sú na nich oni, len majú iný účes ako vtedy.. jednoducho spomienky.
K otázke: prírodu,ľudí,zvieratá a detaily,ktoré si často nevšímame
A dokonalá fotka by mala mať atmosféru,proste musí z nej vyžarovať nejaký pocit...Autor by mal ňou niečo vyjadriť...
ok no. Vojenskú techniku.