na raňajky jem stále to isté, čokoládový donut a čaj. ak nie je čokoládový, tak mi tato natre cukrový s nutellou. a ak nien jenôec čas kúpiť donut, tak chleba s nutebou a čaj
@picasso to ...neviem, ci mam povedat "obdivujem" alebo "nedokazem pochopit" - na mysli mam nieco medzi tym - az tak to zas neobdivujem, ale "nedokazem pochopit" by mohlo vyzniet ako kritika, co by bol nespravny dojem...
proste je haluz, ze niekto dokaze dlhodobo jedavat na ranajky to iste...ja mam tiez take sklony, ale musim to menit...proste ak napr. jem mesiac na rano jogurt, tak potom uz mi to lezie hore krkom a musim daco ine...
grécky jogurt mi v poslednom čase strašne chutí. nejaké musli, občas hrianky s niečím, káva/čaj. ako kedy. ale odkedy som na vysokej tak raňajkovávam (lebo nevstávam
To, na čo mám momentálne najväčšiu chuť, ale nakoľko som prestala jesť párky a šunku s maslom/nátierkami, tak sú moje možnosti značne obmedzené. Ale tak vždy je to chlieb/rožok s niečím - momentálne si najviac pochutnám na čerstvých rožkoch s paštékou.
@mcvpn nehovorím, že nie je, ale ja ho pijem len s nanajvýš tromi vecami (vianočka, bábovka a možno chlieb s maslom a džemom), rozhodne nie furt a každý deň a s každým jedlom atď.
hardkór je pre mňa človek, ktorý ho pije aj k slaným veciam alebo tak
@pubertslatinocelny proste mám rád na raňajky niečo sladké. a najviac mi chutí donut a čokoládovou polevou alebo cukrový donut s nutelou. čo na tom nechápeš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
to jem každ víkend, keďže na intráku máme vždy nejaké nátierky, ktoré už nemôžem ani cítiť...
proste je haluz, ze niekto dokaze dlhodobo jedavat na ranajky to iste...ja mam tiez take sklony, ale musim to menit...proste ak napr. jem mesiac na rano jogurt, tak potom uz mi to lezie hore krkom a musim daco ine...
A nerozumiem, čo majú všetci s tým kakaom
ja by som pil kakavo ku všetkému!!
na raňajky jem,to čo nájdem,často je to nič
najradšej jedávam asi vianočku s kakavoom
om nom nom!
hardkór je pre mňa človek, ktorý ho pije aj k slaným veciam alebo tak
chleba alebo rožok s niečím, čo ráno nájdem