@zimuska tak sa buď sťažuj na špinavé taniere,neochotný personál,studene jedlo a pod. alebo si zaplatíš za normálne,za málo peňazí nikdy nikde nebudeš mať kvalitu
nenávidím personál v slovenských podnikoch celkovo.
keď sú debilní a nevedia sa usmievať, tak nech láskavo nerobia obsluhu. nie je moja chyba, že tam robia, tak nech sa na mňa nepozerajú jak na hovno na topánke.
@fxx toto je na Slovensku veľmi častý problém nielen pri treťotriednych krčmách. 4/5 nedostatkov sedia napríklad aj na reštaurácie v 4* tatranských hoteloch.
@grietusha lepsie by som to nenapisal, teta mala restiku v nemecku a to ako keby si v nemecku niekto dovoli takto ganit, rozpravat sa s ludmi a neochotne arogantne odvravat.. ta restika by skoncila do tyzdna.. to len my na slovensku sme nahlavu postaveni.
@n0win0u ta, keď som čašníčila tri roky dozadu, tak neexistovalo, aby som sa mračila. furt som sa musela usmievať (čo mi nevadilo) a dať zákazníkovi najavo, že on je pán a kvôli nemu sa v podniku všetci potrháme, pokiaľ je to v našich možnostiach.
@grietusha ono by to aj malo byt normalne, to len tu sa nejako neda pochopit v tychto zemepisnych sirko-dlzkach zrejme sam ked je clovek niekde, tak sa ovela lepsie citi, ak je pohodova aj obsluha..aj keby bol naval a nestihaju tolko, tak vzdy lepsie, ked je ten clovek prijemny..
@n0win0u však ja viem, že by to malo byť normálne mňa tak naučili v londýne a praktizovala som to aj tu. a keď niekde vidím nejakú kravúúúúúúúúúúú, ktorá sa tvári, že som krava glúpa, lebo kvôli mne nemôže napísať SMS, tak by som jej svoju kávu najradšej vyliala na hlavu a veľmi sa na tom smiala.
ja potom na ne začnem strašne nahlas frflať, tak sa potom na mňa ešte hnusnejšie pozerajú. a nakoniec im nedám ani sprepitné a s milotným pozdravom odídem preč.
neznášam ich, neznááášam. nezaslúžia si plat za hentakú robotu, kurnik.
V kvalitnej restauracii by nic z tohto nemalo hrozit, mozno iba ten pomaly personal na com som ja strasne alergicka uplne vsade. Ked sa mi nejsom spokojna s obsluhou ani len cent navyse im neneham.
Tomu nepríjemnému personálu sa ani nečudujem, ak zistím koľko zarábajú, potom už chápem že pri obsluhe sú otrávené ako malajské šípy. jasné pokiaľ sa idem len na jesť, ak som v poriadnej reštaurácií tak nič z toho nehrozí. lenže mne hrozí účet že mi je z toho až zle
o slovenskych restauraciach mam dost biednu mienku. tu by som pre mileho @fxx podotkla, ze nejedavam v tretej cenovej.
a uz by som chcela len povedat, ze milujem casnicky, ktorych ked sa s humorom opytas, ze ci ich kuchar robil omeletu prvy krat v zivote, lebo tu, co sme dostali na ranajky, by nezozral ani moj pes, aka bola spalena, tak sa uplne najviac ofuci, zduje, a aj keby bola ta omeleta uplne najviac cierna, tak neprizna, ze mate pravdu, a este z vas zacne robit namyslencov nespokojnych
v reštauráciach neznášam ulýsnych, slizkých až prehnane uslužných čašníkov a servírky, že by sa vam do riti strčili, len aby ste im dali tringelt...........filip
na slovenskich?? neplati to na vsetky a vzdy ale ....vsetko, lebo tie su strasne....pocnuc obsluhou...cez ponuku a "kvalitu"....po ceny a prostredie ..(neprijemna,drza a sprosta obsluha, mala ponuka jedal a napojou, zle pripravene jedla,vysoke ceny a spinave obrusy,stoly,stolicki a nevkusni interier)
. . . vyrazne neprijemny personal a spinavy riad a socialne zariadenia . . . su nedostatky, ktore by ma otocili von z dvier.A nezalezi na cenach, ci pocte hviezdiciek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ja teda nie!
keď sú debilní a nevedia sa usmievať, tak nech láskavo nerobia obsluhu. nie je moja chyba, že tam robia, tak nech sa na mňa nepozerajú jak na hovno na topánke.
Ja 2x
a pripadalo mi to totálne normálne.
ja potom na ne začnem strašne nahlas frflať, tak sa potom na mňa ešte hnusnejšie pozerajú. a nakoniec im nedám ani sprepitné a s milotným pozdravom odídem preč.
neznášam ich, neznááášam. nezaslúžia si plat za hentakú robotu, kurnik.
Ale reštaurácie nemám rada, nemám rada verejnosť, a už vôbec nemám rada, keď na verejnosti jem. :/
a uz by som chcela len povedat, ze milujem casnicky, ktorych ked sa s humorom opytas, ze ci ich kuchar robil omeletu prvy krat v zivote, lebo tu, co sme dostali na ranajky, by nezozral ani moj pes, aka bola spalena, tak sa uplne najviac ofuci, zduje, a aj keby bola ta omeleta uplne najviac cierna, tak neprizna, ze mate pravdu, a este z vas zacne robit namyslencov nespokojnych