momentálne nič učitelka sa zmierila ak bude cvičiť aspoň niekto aj keď v civile
ale tak v lete ked samusime nadriapovať popri Váhu a behať jak drbnuté ta je to iné ale v tej našej telocvični možno o meter vyššej jak ja sa moc nenapotíme a ked sme v posilnovni tak nikto nicnerobí len ja + 3 baby hráme pin-pong
@Cherrylka08 tak ze dievca v bielom xxl tricku pokrecon a v teplakoch je take milucke proste...a krehke... a straaaaasne uzasne vonia....a proste wow dievcata su uzasne bytosti.. a mas strasne inteligents fotos
@Shad0w tie moje ružove teplaky mali na sebe už snad všetci =D=D ked si chalani zabudnu ubor požičam im ružove teplaky =D bo oni maju prisnejšieho učitela =D on si potrpí aby boli prezlečený =D no nepomôž im =D=D
a cez letne dni tricko a shortky teda take kratsie kratase alebo bermudy podla toho co sa mi chce zobrat zalezi ubor od toho ci ideme von alebo sme dnu
co mi pride pod ruku : vrecko s telesnou som pred dvoma rokmi stratila..a naco sa namahat kupit dalsie.. Dmomentalne sa nam ruca telocvicna, takze aj toho cvicenia az tak vela nemame
cierne kratasy na plavanie, a triko ake najdem.....ale najviac ma doraza spoluziak kt. nosi na telesnej medzi 30 chalanmi tričko s napisom "SUCK MY DICK" kkt
noo.. tak co najdem v skrinke akurat... a nekedy tam neostane aj nic.. raz ked som nenaseil zadne teplaky nikde tak som dostal na vyber: "Budes cvicit bez nohavic alebo neospravedlnena hodina??"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
ale tak v lete ked samusime nadriapovať popri Váhu a behať jak drbnuté ta je to iné ale v tej našej telocvični možno o meter vyššej jak ja sa moc nenapotíme a ked sme v posilnovni tak nikto nicnerobí len ja + 3 baby hráme pin-pong
a cez letne dni tricko a shortky teda take kratsie kratase alebo bermudy podla toho co sa mi chce zobrat zalezi ubor od toho ci ideme von alebo sme dnu
A vlastne ani celkovo som sa tam veľmi neukázala