niekedy všetky tie veci ktoré si napísal idú bokom, lebo toho človeka proste miluješ aj keď nie je ani zďaleka taký, akého by si po svojom boku pôvodne chcel mať...ale je tam a ty si šťastný.
láska robí z ľudí iracionálne zmýšľajúcich hlupákov a vtedy si človek nevyberá zo žiadnej schémy na ideáneho partnera...
@10 zas nemozes to takto zovseobecnovat..ja som si moju milu vybral preto, lebo oplyva vyraznym poctom hodnot, vlastnosti a povahovych crt, ktore su mi blizke a teda, i do nej som sa zalubil prave kvoli tymto "dusevnym proporciam"
bol by som hlupak, ak by som sa hlupo do niekoho zamiloval, bez ohladu na jeho personu
@trdelniiiq pekne povedané tiež šom sa hneď nezamilovala..
@klaudiqaaa je to pravda, ako 17ročná som bola zamilovaná a mala som vzťah s chalanom, ktorý vôbec nebol taký akého som chcela...a neklapalo nám to i keď sme boli do seba zaľúbený po uši..láska je slepá ale poblúznenie sa raz skončí a potom zbohom šťastie
Vela toho co od neho ocakavam ale moj partner vsetko splna co ja som od neho ocakavala a ja splnam to co on odomna ocakaval proste ja a moj partner sa skvelo doplname
po tom, co som vcera zistil, ze maslove susienky sa daju vyrabat aj doma, chcem partnera/partnerku (pre susienky vsetko), ktory/a bude tie maslove susienky pre mna vyrabat. a potom este taka klasicka vlastnost: musi byt skilled v Diablu.
@klaudiqaaa lenze to, na co som reagoval si napisala do druheho odstavcu a vyzeralo to ako uplne ina a nova myslienka, vypovedana nezavisle na tom prvom apology
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
stačilo by mi, aby mal TO niečo, prečo ho budem milovať...
láska robí z ľudí iracionálne zmýšľajúcich hlupákov a vtedy si človek nevyberá zo žiadnej schémy na ideáneho partnera...
bol by som hlupak, ak by som sa hlupo do niekoho zamiloval, bez ohladu na jeho personu
@klaudiqaaa je to pravda, ako 17ročná som bola zamilovaná a mala som vzťah s chalanom, ktorý vôbec nebol taký akého som chcela...a neklapalo nám to i keď sme boli do seba zaľúbený po uši..láska je slepá ale poblúznenie sa raz skončí a potom zbohom šťastie
@mygate ja dúfam, že to písal zo srandy, pretože od drog ruky preč :/
@catmartina možno to bude niečo z toho čo som vymenovala
To by malo hovoriť za všetko.
človek do koča aj do voza
niekto, kto chce byť so mnou, nielen keď sa mi darí, ale aj keď som na dne
@semhamforas kto by sa chcel zahadzovat s nikým kto je hnusný a nikdy nič nemá?
a tým druhým odstavcom si len potvrdil čo som napísala
trocha súhlas aj nesúhlas s @10
@assasins ha! no urcite