vodka , vino , pivo , rum , cuco a nekedy aj ine ked je prilezitost a chodim do krcmy takze za poldeci dam max. 70 centov a flase ked kupujem tak take lacnejsie niekedy aj najlacnejsie ,, mozno raz za pol roka si dovolim kupit aj nejaku drahsiu (becherovku alebo absinth napriklad)
@ohavnost Tak aj fernet je fajn... Ja akurat posledne mesiace dost chlastam Captaina morgena. Proste na litre
Nejako mi z toho nie je zle a stahnem aj 7 sam do pohody a spokojne mozem ist do klubu este doliat... Co som zvykol mat problemy so zaludkom uz po par poharoch vodky, alebo ineho svinstva.
A ten syr je super nieco ako president, len korenistejsie...
šecko okrem whiskey, ale je mi jasné, že keby som pila kvalitnú whiskey, nepohrdnem ani ňou...a je mi úplne jedno, kolko na alkohol miniem...ked mám dosť peňazí, kúpim dačo drahšie a keď málo, tak mi stačí pivo a zjavne po tomto komente môžem ísť na Prednú horu...
ked idem vyslovene pit, tak mi je to uplne jedno co to bude, od cuca cez tuzemske, starochlapske a neviem ake borovicky, vodky, rumy, maliny, domace atd., nemam nic proti nicomu, opil som sa zo vsetkeho, jedine co NEpijem je fernet ... ked idem na posedenie a tak, preferujem vinko, lepsie, biele ci cervene, zas nemam nic proti ... pivo bezne, 12tky, alebo vychutnane 16-18tky burzujnejsie a pod. ...... btw v BA mozeme ist popit s hocikym aj do parku (to ja rad), staci sa ozvat,
biely rum, gin, citrus, becherovka. nič vác do mňa nedostanete, max ešte nejaké šampanské alebo nejaké fakt dobré biele víno, prípadne ružové, ale toho nikdy nevypijem viac jak 2deci.
anyway... mňa hlava ráno nebolí ani po noci, z ktorej si nič nepamätám
asi pred rokom som si kupil Alpsky Rum 80%-nu za +/-21ojri a bol to masaker... pil som to asi 2mesiace, kedze ja pijem len cez vikend aj to len 1-2poldecaky... a hlavne ked mi poradili na hnacku cerne korenie do bielej palenky... bol to jed... ale hnacka presla, minimalne, ze mi to stiahol rit na 3dni...
a ja pijem...vodku, striebornú tequilu, víno, šampanské (ale len sladké), pivo, a znesiem aj veci ako tatranský čaj a podobné bylinkové pičoviny, ale nevyhľadávam (no v zime fakt zahreje) a neznášam domáce a ovocné
ja mávam také obdobia, že istú dobu pijem stále to isté.. a potom sa mi to zhnusí momentálne utrácam za malinu. a tak radšej si zaplatím za kvalitnejsie akoby som mala piť nejakú gebudzinu a potom na druhý den hangover
Ja pijem alkohol len keď sa chcem opiť Pretože mne alkoholické nápoje nechutia. Väčšinou je to teda vodka or tequila ...miestami i hruška Ale je mi jedno aká značka Mne o chuť nejde...pretože tak ako mi nechutí drahý chlast, tak mi nechutí ani lacný
ako kedy, ak mám na pláne len tak "popíjať" po celý večer tak uprednostňujem pivo alebo víno.. a z tvrdého, ak nechcem znášať na druhé ráno bolehlav tak vodka, alebo sem- tam tequila strieborná.. ale včeobecne nepijem často (ak nerátam v peknom počasí pivo), tak sa to fakt pomaly obmieňa
najradšej Beefeater a Bombay Sapphire, potom Havanu, zlatú tequillu, becherovku, tatranský čaj a jeden čas ma celkom bavilo aj Ouzo ak sa Baileys považuje za alkohol tak aj to, aj keď to je skôr mlska
najviac som za fľašu dala do 20eur a neplánujem to meniť
najviac biele víno, ak chcem ísť na to troška "z ostra" siahnem po marhuli/čerešni/hruške a ak fakt nie je čo piť tak aj tá vodka, fernet, malibu vlastne čokoľvek čo ma opije okrem borovičky , slivovice a takých žbrnd, to nemusím
@outsider to neni o horkosti corgon je proste jedno z najhorsich sk piv podla mna a aj podla mnohych ludi co sa vyznaju trosku v pive ,, a ak mam pravdu povedat tak capuju Bazanta ale to v takej krcme do ktorej nerad chodim a potom este Kozla za 1,10 € a to v restauracii do ktorej idem mozno raz za pol roka lebo take ceny proste niesu pre mna
@outsider Corgon za 0,70 € a ten Bazant za 0,80 € drahe to je jak kur*a a este aj slabe piva keby taky staropramen alebo ten kozel napriklad mali za 80 centov bol by som stastny ako blcha
domaca slivovica niekedy aj z tonikom ( prekvapivo je to sladke jak hovado ) , radler , hubert deluxe , rybezlove vino ak si myslite ze s mojim vekom by som este nemal piť tak sa radšej nestarajte , ok .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
toto je on (aj reálne vám ho zapália ked pijete a vy musíte rýchlo srkať, je to haluz)
A bolo na 18stku.
Keď víno, tak biele suché, mám viacero favoritov.
Keď tvrdé, tak ako kedy, väčšinou tuzemák v poslednej dobe keď sa chlastá, prípadne vodku, borovičku, ovocia.
Ale mám veľmi rád biele rumy a írske whisky.
Som ochotný vyhodiť veľa za dobrú whisky napríklad, ale určite nie keď idem s kamarátmi piatok večer piť, vtedy čím lacnejšie, tým lepšie.
Tha aj 100€ zalezi na tom ...
reklama, nie alkohol
minuly piatok mi zachutila becherka celkom slusne, jelinek hruska, martiny, samozrejme pivys, nejaku ochutenu finlandiu..
okostujem vsetko, moj backup je vzdy pivo, vela piva
vo fľašiach som kupovala jedine absint, a viac ako 20€ bych nedala
Ked mam prave peniaze tak jasne ze si kupim aj drahsie, ale inak v piatky a soboty, co si budeme klamat idem nato z lacnejsieho kraja
a zistila som ze mi chuti aj domace pupavove vino(teda aspon co si pamatam z pupavy) ale tie stavy mi nestoja zato fakt
a z toho vymenovaného by som akurát tak ochutnala ten pivný syr, keďže syry sú moja "špecialita"
Nejako mi z toho nie je zle a stahnem aj 7 sam do pohody a spokojne mozem ist do klubu este doliat... Co som zvykol mat problemy so zaludkom uz po par poharoch vodky, alebo ineho svinstva.
A ten syr je super nieco ako president, len korenistejsie...
no, na to, že som "odborník" som tých syrov veľa nepojdela... asi by som mala začať
Takze taka odbornicka sa z teba vyklula
@prodigy1 podme, piatok je tu pre nas
no veľká ale nie na jedenie, ale na ich výrobu
Ty vyrabas syr ? A to ako sa robi ?
» varecha.pravda.sk/recepty/domaci-...
anyway... mňa hlava ráno nebolí ani po noci, z ktorej si nič nepamätám
@majo @prodigy1 az budem mat auto v paaatek tak vas na ten pivys hodim, bo mam pol nadrze nafty
a kým som pila tak vodkasprite, whiskey, martini, gintonic á ešte víno (ale nie bielé to nemám rada)
a ja pijem...vodku, striebornú tequilu, víno, šampanské (ale len sladké), pivo, a znesiem aj veci ako tatranský čaj a podobné bylinkové pičoviny, ale nevyhľadávam (no v zime fakt zahreje) a neznášam domáce a ovocné
Kdyz sex, tak se mnou!
lubim aj ruzove vinko alebo rizling vlassky
sampanske ma tiez nenechava chladnym
ine veci,ako malina,hruska,borovica,slivovica,nikdy.
najviac som za fľašu dala do 20eur a neplánujem to meniť
a @nobile
krabicové víno? seriously?
A nie som za alkoholika, ked scapem 4 litre