kazdy den pijem colu alebo nejake sladke vody, plechovky.. casto kavu, caj obcas, vodu kazdy den ale vyrazne menej ako ostatne veci... mineralky uz menej, mlieko vobec
a ano viem ze to nie je dobre takze netreba ma poucovat, chystam sa to zmenit
najcastejsie vodu
inak smoothies skoro kazdy den,ak sa to rata za pitie a cerstve vylisovane stavy
caje tiez len ked som chora alebo ked zajdeme do cajovne obcas alebo teraz v poslednej dobe len tak na zahriatie
kupovane pitie vobec nie, ked tak 100% dzusy bez cohokolvek umeleho alebo obcas fatru
čaj, kávu, vodu. Sladke nepijem vobec. Najradšej kávu, no som na kvanta, cize sa musim v tmto krotit. Vody kym tecie pijem a čaj aspon 2-3 cajniky na den.
Vodu málokedy, príde mi, že je pre mňa ťažká na žalúdok. Babka teraz kúpila úplne fajnový sirup limetka & mäta, takže momentálne to, potom v meste si zvyknem dopriať caffee latte, to je pre mňa top a bubble tea : )
čistú vodu, čaje väčšinou len v zime, mlieko málokedy, to len keď sa mi hodí k jedlu, káva tak raz za týždeň cca, v lete aj bársjaké smoothies (keď sa to pokladá za nápoj), voda s mätou, pomarančom... také že kofola, vinea, radler len veľmi občas
najcastejsie vodu, niekde v restike pivo, semtam sladke napoje k jedlu. ale raz som bol McD dal si dvojité menučko .samozrejme k tomu 1liter C~C a to ma skoro eblo... normálne kolapsové stavy...
Počas cvičenia alebo po cvičení pijem len čistú vodu.
Keď sa prejem pijem perlivú minerálku... a inak za normálnych okolností pijem sirupovú vodu alebo čaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a ano viem ze to nie je dobre takze netreba ma poucovat, chystam sa to zmenit
kedysi len ochutene mineralky ale prestali mi chutit
inak smoothies skoro kazdy den,ak sa to rata za pitie a cerstve vylisovane stavy
caje tiez len ked som chora alebo ked zajdeme do cajovne obcas alebo teraz v poslednej dobe len tak na zahriatie
kupovane pitie vobec nie, ked tak 100% dzusy bez cohokolvek umeleho alebo obcas fatru
zvyknem aj čaj, sem-tam kávu a v lete sirupovú vodu s ľadom (avšak z doma pripraveného sirupu)
tie kolové veci a iné sladké sýtené záležitosti alebo krabicové džúsy si dávam asi tak cca 2 deci za mesiac, možno ani to nie.
z bublinkových len kofola, ale aj to málokedy
Keď sa prejem pijem perlivú minerálku... a inak za normálnych okolností pijem sirupovú vodu alebo čaj
pomedzi to vodu, sodu, fantu a dzus
ked som chora tak caj
a ked som doma tak kofolu a vineu
neznasam ochutene mineralky hlavne tie rajce fuj
a energeťáky