rodičom nič, resp. vymyslím pre mamu niečo s otcom (asi nejaké oblečenie a kozmetika) a s mamou pre otca (pravidelne tričko a trenírky)
kamoške som už kúpila pančuchy a ešte jej chcem pozrieť tričko a vyrobiť náramok
ďalšej kamoške asi tiež nejaký šperk vyrobím
a kamarátkyným deťom som už vyrobila, teda len tomu jednému som vyšila meno a moja mama ho teraz našije na obliečku na paplón do postieľky a druhej vyšijem Minnie na obliečku na vankúš
iným ľuďom nekupujem... a jo, ešte rodina odo mňa dostane slané oplátky, syr a koláče
mojej mame sa páčia ručne vyrábané predmety.....tak som jej vyrobila prívesok v tvare srdca a kúpila som jej sadu sviečok.........sestre som kúpila šatku,lebo ich má strašne rada a k tomu som jej vyrobila náhrdelník........ocovi pravidelne kupujem dezodorant alebo sprchový gél alebo diár ,lebo si toho strašne veľa zapisuje.............kamoškám dávam sadu pier alebo čosi potrebné
no s otcom bol vždy problém ale tento rok som to zvládla (snáď). má thermacare či ako sa to volá, na chrbát a vodu po holení. Sestra má tričko s nápisom: nie som modelka, len tak vyzerám. a mame som zatiaľ kúpila diár, keďže ho potrebuje k práci a vždy si na to spomenie až po prázdninách a vtedy ho už nikde nevie zohnať. a kúpila som jej aj vonné sviečky, taká jej nová úchylka, ibaže prišla na to, prečo ju stále bolí hlava=sviečky, je alergička. no tak musím ešte niečo zohnať. plus, minul sa mi baliaci papier z minulého roka musím zohnať ešte aj ten
Kazdy den sme doma pouzivali rychlovarnu kanvicu! Povodne kupena z kauflandu no a odisla a teraz sa stale vari voda na sporaku, tak moj jezisko prinesie nerezovu podsvietenu kanvicu povodne plany boli espressovar. Cize sa jedna o vseobecny darcek, koniec koncov aj pre mna
rodičia dostali minulý rok ***** drahý kávovar čo robí tie hocijaké fajnšmekrovské kávičky a oni si na tom raz spravili obyčajnú kávu a hodili to do krabice. Tak čo myslíte, čo dostanú tento rok? @ #y!
@flussica keď si človek niečo neváži, tak odomňa dostane druhý krát ... a stále bez pardonu a podčiarkol by som to, že rok predtým som mame kúpil striebornú retiazku a náramok - mala to na sebe dva krát. a to nezabudne ešte ofrflať všetko, tak načo si míňať peniaze?
@flussica nie som si istý, ale myslím, že si to bola ty, kto v nejakej téme o zosnulých bezproblémovo vyhlásil, že nemáš za potreby chodiť niekomu na hrob, že keď človek zomrie nemá cenu chodiť im aspoň raz za rok zapáliť sviečku, proste zomrel, tak neexistuje... niečo v tomto zmysle. Myslím, že toto je neobvyklý prístup. Ak si to nebola ty, tak sa ospravedlňujem
@elefantt Ľaľa, ja som Ťa v @21 prehliadla. Ospravedlňujem sa, nie je to tým, že som sa chcela dištancovať od témy .
Takže ešte k tomu, ak máš záujem - tú @19-ku som asi napísala nejednoznačne - myslela som, že ten JEJ prístup k tomu, keď od Teba dostane nejaký darček, je neobvyklý.
A k @21 - hej, to som bola ja. Síce si to celkom okresal, tak z toho naozaj vyznieva, akoby som.. neviem aký bezciťák bola - možno aj som - ale hej, asi aj to je neobvyklý prístup, hoci mne osobne dáva logiku, ale uznávam, že neobvyklý možno trochu je. Je neemočne založený a veci spojené so smrťou spravidla neemočne založené nezvyknú byť. Možno preto.
A @23 (nech Ti už vynahradím všetok čas, čo mohol pôsobiť, ako ignorácia voči Tvojej osobe a pritom prišlo k nedorozumeniu s kolonkou reakcií, ktorá ma istého času nechcela pustiť do starších a tak to zapadlo) - Rádio, uu.. no, som zvedavá, čo Vaši povedia . Je tranzistorové ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
kamoške som už kúpila pančuchy a ešte jej chcem pozrieť tričko a vyrobiť náramok
ďalšej kamoške asi tiež nejaký šperk vyrobím
a kamarátkyným deťom som už vyrobila, teda len tomu jednému som vyšila meno a moja mama ho teraz našije na obliečku na paplón do postieľky a druhej vyšijem Minnie na obliečku na vankúš
iným ľuďom nekupujem... a jo, ešte rodina odo mňa dostane slané oplátky, syr a koláče
kúpil som rádió
Pekné sviatky
Takže ešte k tomu, ak máš záujem - tú @19-ku som asi napísala nejednoznačne - myslela som, že ten JEJ prístup k tomu, keď od Teba dostane nejaký darček, je neobvyklý.
A k @21 - hej, to som bola ja. Síce si to celkom okresal, tak z toho naozaj vyznieva, akoby som.. neviem aký bezciťák bola - možno aj som - ale hej, asi aj to je neobvyklý prístup, hoci mne osobne dáva logiku, ale uznávam, že neobvyklý možno trochu je. Je neemočne založený a veci spojené so smrťou spravidla neemočne založené nezvyknú byť. Možno preto.
A @23 (nech Ti už vynahradím všetok čas, čo mohol pôsobiť, ako ignorácia voči Tvojej osobe a pritom prišlo k nedorozumeniu s kolonkou reakcií, ktorá ma istého času nechcela pustiť do starších a tak to zapadlo) - Rádio, uu.. no, som zvedavá, čo Vaši povedia . Je tranzistorové ?
Ďakujem, Tebe takisto .
19 -môj prístup je asi ešte blbší, keď mi svedomie nedalo nič nekúpiť.
21 -je to dosť neemočné, ty bezciťák
23 -tranzistorové by mi obúchali o hlavu
19 - Ani nie, len je.. svedomitejší .
21 - Pst, každý robíme, čo môžeme !
23 - to by boli teda naozaj vyhodené peniaze .