Chalani zaujimalo by ma ako sa správate k vašej frajerke po hádke, keď viete že plače a trápi sa kvoli tomu. Prinesiete jej kyticu ruzi alebo skratka niečo čo viete že ju poteší? Alebo kašlete na jej city a kým si sebecky nevybojujete to svoje tak nieste
Tak ak by som sa s priateľkou pohádal až tak, že by chudinka plakala asi by ma jeblo ...a dal by som jej za pravdu Ale ak by neplakala a neustále niečo mlela,mala vždy posledné slovo,tak sa hádam do dnes Jediná osoba ktorej mi neni ľúto dať za pravdu,je práve ona,aj keby povedala že fialová je červená Má pravdu ! :ehm: .. miestami
@mrchozrout@ominousroar no pobavila som sa chlapci xD takze situacia je taka ze pred dvoma tyzdnami som ho poprosila nech teraz stoji pri mne lebo mam tazke obdobie a on povedal ze ok bude no a v ten cas mi umrel dedko a on sa den nato so mnou rozisiel ze jeho nici ze ja sa trapim (teraz nemyslim len smrt dedka ale hlavne to ze zijeme na dialku od seba a vidime sa kazde 3 tyzdnea ja stale placem lebo mi chyba a vo vztahu na dialku nevidim az taky zmysel ako keby sme mohli byt spolu kedy si len zmyslime...ale trpime lebo sa lubime
jezin, ja to tiez mam komplikovane a solidne napicu, ale nerev kvoli tomu.. zivot ide dalej, ak mate byt spolu, budete
a v hadke to neni o tom, kto ma vacsie ego, ale pravdu, a akonahle si uvedomis, ze ma pravdu on, tak za nim naklusas, ak mas pravdu ty a on si to neuvedomi, tak niet co riesit
@simi2214 záleží od situácie... ak to vyvrcholí až do takých extrémov, treba si uvedomiť čo sa stalo a prečo... a ak to chalan nechápe... najskôr mu daj asi čas schladiť hlavu a ak ani na druhý deň mu nedopne, že haló... tak je ti asi jasné, že kde bude problém
@acvd43xa7w@8 Tato ma len take obdobie, ale keby to bolo dlhodobe, tak zas taka sranda to s negativnym a a skoro stale smutnym clovekom neni. To potom lezie aj na pozitivneho cloveka, ci chce ci nechce. Ja som sa kvoli tomu tiez rozisiel
si vážne myslíš že ti chlap donesie po každej hádke kyticu ruží? podľa mňa by vydavateĺstvá mali prestať vydávať domance a evitovky a v tv by mali zakázať všetky telenovely a zamilované chujoviny lebo to očividne nenormálne škodí mozgom teenageriek.
max. čo som kedy dostala po hádke bola pusinka. a raz ma nechal dojesť svoju pizzu keď som trucovala v reštaurácii a odmietala jesť a myslím že to úplne stačí.
a okrem toho, väčšinou sa po hádke ospravedlňujem ja aj keď viem že mám pravdu. ale ak chceš, kľudne čakaj na princa na bielom koni ktorý vždy keď ti ublíži tak ťa bude nosiť na rukách
podla toho o čo ide. niekedy si stojím tvrdohlavo za svojím, niekedy len mávnem rukou a smejem sa na tom, ako vážne to všetko myslí a preháňa.
keď spravím chybu, tak mi síce trochu trvá kým si ju uvedomím, ale priznám nakoniec.
a udobrovanie? čo ja viem, asi som sa nikdy nepohádal tak, že by som sa musel udobrovať. keby, tak by som sa asi snažil niečím ju potešiť čo má rada, objal dal pusu a omluvil sa.fakt neviem..nehádam sa kvôli ozaj vážnym veciam.
osobne zastavam nazor ze ospravedlnenie je cira hlupost, kazdy si ma davat pozor na svoje usta a na to ako sa chova, ak niekomu v hadke slovne ublizis, uz sa mozes ospravedlnovat aj do nemoty, ale to co si povedala zostane v druhej osobe.
ked place, som rad...vie, ze nema pravdu, dosli jej "argumenty", a snazi sa ma zmanipulovat takymto ubohym sposobom...taku by som hned kopol do zadnice...radsej nech sa mi ona ospravedlni, uzna svoju chyba nech je konecne ZENA a nie labilna pubertiacka
Ak ťa trápi,že ste sa pohádali,je iná vec ako keď ťa trápi to že si mala pravdu a on si to nechce priznať..ak mal on pravdu nie je slabosť mu napísať a ospravedlniť sa..pokiaľ on urobil chybu nechaj to tak kym si to neuvedomi,inak budeš na tom stale tak. Nie vždy je v hádke dôležitá prevda,ale aj to ako sa hádka dá vyriešiť..aj kôli neustálym hádkam skončil môj vzťah po hadke je najlepšie vychladnúť usúdiť kto mal pravdu a isť to doriešiť..ale k otazke ak som sa pohadal,anoutešoval som mu hned o pat minut,nikdy som ji nenechal sa trápit a už vôbec nie koli mne
Ked sa pohadame, tak sa vždy aj udobrime.
Ja mam dost taku nekonfliktnu a zmierlivu povahu, ze sa radšej vždy ospravedlnim, ked je chyba na mojej strane a naopak, priatel, ked na jeho a snazime sa to nejak si vysvetlit..
Mozno len vazne malo krat som sa rozplakala, resp. bolo mi do plaču a vždy len preto,lebo mi bolo luto ,aka som bola hrozna a to ma frájo začal vždy utešovať a bol zlaty na mna a tak...
@37 Viacmenej súhlasím a @32 rámcovo tiež, to sa deje v rozprávkach.
Napr. kvety dostávam len tak, a určite nie vo chvíli, kedy by sme boli na seba naštvaní a obaja si to v sebe potrebovali nejako urovnať. Aj keď teda si nepamätám, kedy naposledy sme sa pohádali, ak vôbec.
Okrem toho si ale nepamätám, kedy som naposledy plakala - po prvé - nezvyknem sa urážať, hádať pre hlúposti a byť precitlivená tam, kde sa to dá pokojne prejsť raciom. Po druhé - vyberiem si partnera tak, aby to nebol detinský idiot, ale normálny chlap, ktorý sa k prípadnému problému postaví čelom. Pričom obaja vieme urobiť kompromis, ak treba. Je to o spolupráci, nie o pestovaní iba toho svojho ega, ja som mu tiež rada oporou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ked ta to tak zobralo tak sprav prvy krok ty a ustup prva
nech ti nejebe
inak vyzera, ze ste solidna dvojka a hodite sa k sebe
a v hadke to neni o tom, kto ma vacsie ego, ale pravdu, a akonahle si uvedomis, ze ma pravdu on, tak za nim naklusas, ak mas pravdu ty a on si to neuvedomi, tak niet co riesit
Bohužiaľ, už je vždy neskoro...
a ked moja chyba, tak mu donesiem
ja som sa nikdy nepohádal, a aj mi chýba to napätie
max. čo som kedy dostala po hádke bola pusinka. a raz ma nechal dojesť svoju pizzu keď som trucovala v reštaurácii a odmietala jesť a myslím že to úplne stačí.
a okrem toho, väčšinou sa po hádke ospravedlňujem ja aj keď viem že mám pravdu. ale ak chceš, kľudne čakaj na princa na bielom koni ktorý vždy keď ti ublíži tak ťa bude nosiť na rukách
keď spravím chybu, tak mi síce trochu trvá kým si ju uvedomím, ale priznám nakoniec.
a udobrovanie? čo ja viem, asi som sa nikdy nepohádal tak, že by som sa musel udobrovať. keby, tak by som sa asi snažil niečím ju potešiť čo má rada, objal dal pusu a omluvil sa.fakt neviem..nehádam sa kvôli ozaj vážnym veciam.
Ja mam dost taku nekonfliktnu a zmierlivu povahu, ze sa radšej vždy ospravedlnim, ked je chyba na mojej strane a naopak, priatel, ked na jeho a snazime sa to nejak si vysvetlit..
Mozno len vazne malo krat som sa rozplakala, resp. bolo mi do plaču a vždy len preto,lebo mi bolo luto ,aka som bola hrozna a to ma frájo začal vždy utešovať a bol zlaty na mna a tak...
Napr. kvety dostávam len tak, a určite nie vo chvíli, kedy by sme boli na seba naštvaní a obaja si to v sebe potrebovali nejako urovnať. Aj keď teda si nepamätám, kedy naposledy sme sa pohádali, ak vôbec.
Okrem toho si ale nepamätám, kedy som naposledy plakala - po prvé - nezvyknem sa urážať, hádať pre hlúposti a byť precitlivená tam, kde sa to dá pokojne prejsť raciom. Po druhé - vyberiem si partnera tak, aby to nebol detinský idiot, ale normálny chlap, ktorý sa k prípadnému problému postaví čelom. Pričom obaja vieme urobiť kompromis, ak treba. Je to o spolupráci, nie o pestovaní iba toho svojho ega, ja som mu tiež rada oporou.