metal, ethereal, ethno metal, trip-hop (znie to strašne blbo, lebo je tam slovo "hop", čo evokuje hip-hop, ale nie je to tak, žáner trip-hop definoval Massive Attack, nájdite si), ale v poslednom čase hlavne seba...
nevedel som ci tym hardcorom myslis odrodu metalu alebo techna ci coho to tak som radsej zaklikol metal inak deathcore, hardcore, metalcore je to co pocuvam najcastejsie patria medzi to skupiny ako napr. uz vysie linknute August Burns Red alebo aj toto:
hmmm si tu pripadam mierne out :/ ja pocuvam hardstyle, speedcore, hardtekno, na spanie trance, psytrance a tak..skor tato elektronika, taktiez zvladam mixaky a podobne masinky, hral som na nasej stuzkovej a snazim sa aj tvorit aj ked to zatial stoji za prd btw neviete o zrozumitelnejsom softe na produkciu jak je fl studio?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
toto je moja najobľúbenejšia rádiovka.
aaaaaaa našiel som niečo zaujímavé » www.myspace.com/psyopus...
[/IMG]
presne toto
kto ste na last.fm si ma mozte pridat
PS: Rammstein 4ever !
Techno, HardTechno, Trance, TranceCore, Energy, PowerEnergy, Electro, House, DnB, Jungle, Tekkno, Rap
Tragikomix =P