Pls poradte .....chalani co by sa vám najviac pácilo od baby na Vianoce ( nepiste že sex lebo to je samozrejmosť a baby co kupujete alebo sa chystate kupiť svojej laske pod stromček?
uff ty mas toho uz asi vela odsulozeneho ked je to samozrejmost...nejaka blbost ako vonavka ci boxerky, alebo ako pisal @2 flasa oblubeneho alkoholu...
no neviem co ale urcite ak mas svojho chalana tak keby tie vianoce stravil s tebou tak to by bol asi pekny darcek nie? ja neviem co by som napr. cchel ja. mam doma v podstate vsetko. ale spodne pradlo alebo dake pyzamo by podlo (pyzamo nemam ziadne. tak to by ma momentalne velmy potesilo)
to záleží čo by ho potešilo, podľa mňa sa nedá nič označiť za "univerzálne"...napr. ja som kúpila pre drahého nové cd AC/DC čo vydali po 8 rokoch, lebo viem, že ho to poteší a ešte mu kúpim knihU "zmaturuj z angličtiny", lebo tento rok maturuje a tá anglina mu moc nejde, tak ho trochen vyhecujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
puzzle a budete moct spolu skladat do nemoty (ked kupis nejaku tisicku...a ani to nie je drahe)
no na to kombo si zarobim az sam