účty mám všade.... ale najviac chodím na pokec....mám tam najviac kontaktov.... no a potom birdz a facebook....aj keď facebook ma pomaly začína srať, lebo je strašne pomalý a seká....no a na myspace nechodím už vôbec....vlastne zhodou okolností dnes som tam bola asi po štvrť roku
Väčšinou birdz, na pokec sa prihlasujem štýlom: pozriem či prišiel nejaký email a keď nie tak sa hneď odhlásim. Na facebooku ani nie som prihlásená, nechýba mi.
hned ako sadam ku compu davam facebook- kuknut co je nove a odpisat na spravy, potom birdz taktiez srpavy a kuknut blogy a zase nejake ankety....a potom pokec.... na ten aj zabudam... ale aj tam mam nejake spravy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ved vidim....
Azet+Pokec, Birdz, Facebook(kvoli priatelom zo skol), Digg, Netsity, Netlog, Boom,Myspace,,,,,
Na Pokec som chodil, ale už som prestal. Teraz keď sa tam prihlásim, všetci ľudia mi tam pripadajú "divný"
Na FaceBooku som len registrovaný, vôbec tam nechodím, prihlásil som sa tam možno 3 krát, ale nepáčilo sa mi tam.
MySpace nepoznám. Nie som tam registrovaný, ale niečo mi to hovorí...
na Pokec chodím odpísať na 3 ts a 2 pošty a dovi dopo....
MySpace nepoužívam...