zatial vodicak lebo tam mi robili nemale nervy pani instruktori, ma zle odhadli ...
ale teraz uz jazdim s radostou
maturita bola hracka, to ma dokonca aj bavilo, az natolko, ze som sla po nej na VS kde som uz ale bohuzial prisla na to, ze chcem robit nieco uplne ine
tak som dobrovolne odisla a dala skole FX v 3-tom semestri, ale nelutujem to...
lebo roky ubiehaju a od buduceho roka idem na plne obratky...bude to moj prelomovy rok uz tu budem menej byvat
no asi najväčší úspech je to, že som prežila , v relatívnom zdraví . Mám už čosi za sebou, ale nenazvala by som to najväčším úspechom. Myslím, že to najväčšie, čo mám ešte spraviť ma iba čaká - ešte je priskoro na rekapituláciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale teraz uz jazdim s radostou
maturita bola hracka, to ma dokonca aj bavilo, az natolko, ze som sla po nej na VS kde som uz ale bohuzial prisla na to, ze chcem robit nieco uplne ine
tak som dobrovolne odisla a dala skole FX v 3-tom semestri, ale nelutujem to...
lebo roky ubiehaju a od buduceho roka idem na plne obratky...bude to moj prelomovy rok uz tu budem menej byvat
a samozrejme 4. miesto na ME
dakujem uz to tak dalej nepojde asi,hlavne s tym sportom,ale nevadi .. uz chcem len skoncit vysku a zit v klude
no asi najväčší úspech je to, že som prežila , v relatívnom zdraví . Mám už čosi za sebou, ale nenazvala by som to najväčším úspechom. Myslím, že to najväčšie, čo mám ešte spraviť ma iba čaká - ešte je priskoro na rekapituláciu