urobila som strašnu chybu urobila som inemu chalanovi cucflek kkď bol opitý. ja ho fakt toho chalana strašne milujem on je pre mňa všetko tolko nocí som kvoli tomu preplakala bola to chyba a sklamala som ho le on je pre mňa viac než môj otec. a dnes poved
cucflek sa už klasifikuje ako nevera za ktorú je možné uložiť trest odňatia milovanej osoby na doživotie. Z osobitných skúseností vyplýva možnosť túto dobu skrátiť pri dobrom správaní.
(prepáč ale učím sa)
počkaj čo ti povie on ...potom reaguj. LAbo si pto predstavuješ tak že príde a ty mu začneš z papierika čítať argumenty a dobre mierené vety?
@6 keďže nie každý vie čo robí keď je opitý a na dosť vecí si ani nepamätá tak pre mňa zaváži aj tento dôvod... vždy lepšie ak niečo také urobíš za triezva
... toto je len medzi vami... sú ľudia, ktorí by niečo také odpustili a sú ľudia, ktorí nie... záleží to na viacerých aspektoch, okolnostiach.... takže buďte k sebe hlavne úprimní a ak sa ľúbite, tak verím, že to prekonáte
cucflek? akoze to je vada dajaka? sak to je uplna kokotina,to riesia babky na dedine take picoviny...kebyze ho podjebes tak nepoviem nic,iba,ze si kus pice...
@laurikaaa alkohol nie je výhovorka, ale je to pre mňa akceptovateľnejšie. Naštve to tak či tak. Vlastne som hlúpa, takže odpustila by som tiež tak či tak.
Asi pre teba nie je všetko keď si potrebovala ešte niekoho iného na cucflek...povedz mu, že ti chýbal človek na cucflek a keď nebude v budúcnosti k dispozícii keď to budeš potrebovať alebo nejaké iné intímnosti tak nech sa zmieri s tým. No keďže ti povedal že sa ťa nepoteší asi nie je ochotný sa do budúcnosti s ničím čo sa teba týka zmierovať. Zaslúžiš si to. Mala si ho s tým oboznámiť dopredu ak si chcela teraz vyjednávať. Bohužiaľ sa ti už nepodarí získať ho späť. Ibaže by sa ukázalo že má rovnaké promiskuitné tendencie ako ty, takže sa budete podvádzať navzájom. Časom by to skúsil...To by si chcela? Asi nie, keď to ešte chceš s ním dať dokopy, asi by si chcela podvádať len ty jeho a mať navrch. No a čo že je pre teba viac ako tvoj otec! Určite to nie je jediný taký významný chlap v tvojom živote, veď si to už dokázala, že si k nim staviaš cestu celkom ľahko...fakt neber to tak tragicky. Ženy ako ty budú mať stále niekoho, príde jeden, ďalší a ďalší...a ďalšia vec ja ti nenadávam, len konštatujem ako vidím vecne z môjho podľadu...uvedom si že ani on pre teba nie je dosť ani ty pre neho...
Cucflek? To by vážne niekoho nasralo až tak, že by sa s niekým rozišiel? Preboha ľudia, kde to žijem? Kvôli CUCFLEKU by sa so mnou môj bývalý ani toho, čo mám teraz nerozišiel. Veď to je totálna kravina. Pokial si sa s ním nebozkávala alebo čosi ovela horšie, tak mám dojem, že nie je dôvod na rozchod. Ale na tvojom mieste by som to tomu chalanovi povedala ihneď, ako sa to dozviem a aspoň sa mu poriadne ospravedlnila. A nejako mu dokázala, že milujem len jeho.
Máš chalana,... ale nejakému inému si urobila cucflek keď bol opitý..
no to záleží na tom či si pila alebo nie...
Ak by to spravila baba mne,.. tak by som bol veľmi pre veľmi sklamaný..
Je jedno či by si bola triezva,.. keby si mne povedala, že si to spravila keď si bola opitá, tak by som bol sklamaný ešte viac, že piješ a, že ťa alkohol dokáže ovládať.
Lenže ja mám tak zlú vlastnosť, že sa nedokážem hnevať, takže by som ti to po nejakom revanšovaní odpustil asi, ale iba raz a naposledy.
Ak ťa chalan naozaj ľúbi, vysvetli mu, že si spravila chybu, že už to nespravíš a nejako mu dokáž, že ho ľúbiš, že ho nechceš stratiť.
Takže,... vyplač sa mu na rameno, objím ho, pobozkaj ho,...
Poprípade mu daj cucflek inde Je ak ste spolu ešte nemali sex tak skús aspoň orál fakt ver mi, je 90 % šanca, že bude najmenej naklonený k tomu, že ti odpustí
Samozrejme ak chceš aby ti odpustil tak mu fajčiť nemusíš to je len varianta,.. ale hlavne, čo je najdôležitejšie,.. povedz mu pravdu!
Myslím, že ak mu povieš pravdu a vysvetlíte si to, tak ti odpustí. Ja by som asi váhal aby odpustil by som.
ked sa citis na to mat s nekym vztah...tak sa cit aj na to, aby si brala nasledky za svoje ciny...mas o skusenost viac...vitaj v zivote...drzim palce..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Vyhovárať sa na chlast je tak či onak " veľmi skvelé " a je to fakt ohromná výhovorka,ktorá jej pomôže...
Znie lepšie ,,podjebal som ťa,lebo som sa opil " alebo ,,podjebal som ťa,lebo som ťa proste podjebal " Tak či onak by som bola rovnako nasratá
(prepáč ale učím sa)
počkaj čo ti povie on ...potom reaguj. LAbo si pto predstavuješ tak že príde a ty mu začneš z papierika čítať argumenty a dobre mierené vety?
A teraz vážne. Je to blbosť, nie žiadon problém
Ak som to správne pochopil...
Máš chalana,... ale nejakému inému si urobila cucflek keď bol opitý..
no to záleží na tom či si pila alebo nie...
Ak by to spravila baba mne,.. tak by som bol veľmi pre veľmi sklamaný..
Je jedno či by si bola triezva,.. keby si mne povedala, že si to spravila keď si bola opitá, tak by som bol sklamaný ešte viac, že piješ a, že ťa alkohol dokáže ovládať.
Lenže ja mám tak zlú vlastnosť, že sa nedokážem hnevať, takže by som ti to po nejakom revanšovaní odpustil asi, ale iba raz a naposledy.
Ak ťa chalan naozaj ľúbi, vysvetli mu, že si spravila chybu, že už to nespravíš a nejako mu dokáž, že ho ľúbiš, že ho nechceš stratiť.
Takže,... vyplač sa mu na rameno, objím ho, pobozkaj ho,...
Poprípade mu daj cucflek inde Je ak ste spolu ešte nemali sex tak skús aspoň orál fakt ver mi, je 90 % šanca, že bude najmenej naklonený k tomu, že ti odpustí
Samozrejme ak chceš aby ti odpustil tak mu fajčiť nemusíš to je len varianta,.. ale hlavne, čo je najdôležitejšie,.. povedz mu pravdu!
Myslím, že ak mu povieš pravdu a vysvetlíte si to, tak ti odpustí. Ja by som asi váhal aby odpustil by som.
Držím palce
PS: fajka by mohla pomoct..