no? keď niekto, kto viem, že mi má volať, ale sa bojím dvihnúť
prosím? keď je mi číslo známe alebo neznáme ak známe, normálne, ak neznáme, ta tak potichu
no konečne more! keď niekto povie, že sa máme na dačom dohodnúť a mám zavolať a on je nedostupný a potom volá po pár hodinách ... ale to mi väčšinou robia tí istí dvaja ľudia
podla toho kto volá nechce sa mi nejak rozpisovať takže to skrátim len na základné Poznám číslo : Nó, ahoj, čau alebo hneď k veci ... Nepoznám číslo : prosím?
v drvivej vacsine prosim .. ale kedze mam sluzobne hovory tak vacsinou s formulaciou " Dobry den (moje meno a priezvisko) a filialka kde pracujem" a uz sa mi stalo , ze som tak dvihla aj sukromny telefon a obcas v style "ahoj, dobry" ked to cislo poznam
bežne, keď je nejamé mne neynáme číslo, alebo nejaký nudný dospelý tak anó? A keď je to nejaká kamoška, tak niečo také že: helou, alebo whats happen dear, čáááááááááu, čo je? Proste pri ynámich ľuďoch som dosť kreatívna!
@purpledrug666 ved presne o to ide ze je to LEN fotka, tak preco mi ju proste neposlat co najskor a mat odo mna dozivotny pokoj? minule mi poslala oznamko baba ktoru skoro vobec nepoznam ani prosit som ju nemusel a tuto neposlusny drak sa len vykruca a odklada a slubuje oki, v pondelok teda to sendni
@purpledrug666 kde z teba robim zleho cloveka? len konstatujem pravdive fakty vies, ked niecomu nieco slubis, tak to musis do dohodnuteho terminu aj dodrzat potom sa necuduj, ked to ludia chcu a to, ze pre teba je nieco banalita, nemusi automaticky znamenat, ze aj pre mna tlacim ta do toho bo sama priznavas, ze najlepsie fungujes pod tlakom oki teda, ta v utorok... cize o tyzden je to u mna, plati
keď niečo niekomu sľúbim, dodržím to, kedy chcem ja ... nie každý sa riadi podľa pravidiel, my dvaja sme veľmi rozdielni, to si musíš uvedomiť a moje riadenie nefunguje presne jak hodinky
no o týždeň tak ja neviem, jak dlho trvá kým dôjde pošta z jedného konca SR na druhý
@purpledrug666 zaujimava predstava o tom, ako funguju sluby ved ja viem, ze sme rozdielni priam protikladni jj 2 dni by to malo trvat budem cakat a moje pavuky tiez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Ak je to číslo neznáme zvyčajne "Prosím?", ojedinele "Dobrý deň, požičovňa vzducholodí"
ale no ?
Ano ?
Čo ?
Hm ?
Áno drahá ?
Kamaráti: čauko (meno kamaráta)
Rodičia: napr. mama: áno mami?
Neznámy: prosím? halo?
Áno Mami/Tati/Kati/Bib/Babi...poprípade iné ale nik iný mi nevolá
2. prosííím ?
3. čo ?
4. počúvam !
prosím? keď je mi číslo známe alebo neznáme ak známe, normálne, ak neznáme, ta tak potichu
no konečne more! keď niekto povie, že sa máme na dačom dohodnúť a mám zavolať a on je nedostupný a potom volá po pár hodinách ... ale to mi väčšinou robia tí istí dvaja ľudia
inak väčšinou - Áno?
a potom keď sa mi prudko chce, tak Ahoj, čau + oslovenie
a s bráchom - Čo chceš?
keď vola neznáme tak milým tónom hlasu "áno?"
a keď nejaký kamarát "počúvam"
a keď volá niekto výnimočný tak "Ahoooj *meno*"
donedávna som ale používal prosím ale "áno" je kratšie Takže už všade a vždy iba "áno"?
,,No nazdaaar." ,,Čo chceš?"- kamarátovi/tke
,,Prosím?" - otcovi, neznámemu číslu... človeku, ku ktorému mám neutrálny vzťah,...
Ak číslo nepoznám tak Áno?
rodinné žarty:................slucham teba i teba i teba
......................................som samé ucho
a v piatok idem do KE, tak nič z toho
ježiš šak to je len hlúpa fotka bože a navyše škaredá to má času
jj vrátane
ja nechápem, prečo je to pre teba také dôležité
ta nech ti posielajú, ja s tým čo mám?
aj mne dávajú všeliakí ľudia, čo od nich nepýtam, ale je to len oznamko, pre mňa majú väčšiu hodnotu iné veci
a ja teraz nemám čas len nad tým rozmýšľať
ja sa nevykrúcam, ja som proste taká, vždy všetko robím na poslednú chvíľu, ja sa nezmením
v pondelok nie, keď budem mať čas , pošlem ... v pondelok mám jazdu
keď už .. tak aby si konečne na mňa nenadával, môžem v utorok, vtedy mám až piatu hodinu ... môže byť?
a jaký pokoj od teba? o čom točíš?
dobre nevadí
keď niečo niekomu sľúbim, dodržím to, kedy chcem ja ... nie každý sa riadi podľa pravidiel, my dvaja sme veľmi rozdielni, to si musíš uvedomiť a moje riadenie nefunguje presne jak hodinky
no o týždeň tak ja neviem, jak dlho trvá kým dôjde pošta z jedného konca SR na druhý
ten tlak ... to funguje len na učenie
h?
prosím
hoj, čo chceš?
počúvam ťa
alebo niekedy ČO?! poprípade : čo zas?!
niekedy : ahooooj