ja uz som dlho nevidel krajsie finale alebo mozno aj vobec som este krajsie finale nevidel ... sice som fandil skor Dortmundu ale nevadi Bayern si to zasluzil za 4 roky byt 3krat vo finale to neni uz len nahoda
@piter09 ja som uz ale 15 minut pred koncom povedal ocovi ze predllzenie urcite nebude lebo Bayern tlaci a s tohoto proste musi padnut gol lebo Dortmund mal trosku deravu obranu ... inak zajtra je finale Talianskeho pohara AS Rim - Lazio Rim to bude tiez zaujimave mozno
fandil som bayernu ale ako som pozeral tak na zaciatku som trosku aj zapochyboval lebo dortmund hral velmi dobre a bayern si skoro ani nepipol...ale tak skuseny hraci rozhodli no...zapas to bol pekny a brankari pochytali dnes aj nemozne
@pallinnkko jj zo zaciatku bol Dortmund lepsi ale na konci zas opacne takze proste uplne vyrovnany zapas ktory si zasluzil penalty ale aj bez nich to bolo skvele
fandil som BVB ale zapas to bol teda ako hrom co Subotic zachranil to bolo skoro nemozne, trosku silnejsie by to henten Muller kopol a bol by hracom co skoroval v dvoch finale LM po sebe.
@torpedo08 toho merciaka sa nedalo pocuvat, hlavne po zapase ako 20 minut rozpraval kktiny o bayerne a raz za 3-4 minuty sa spytal toho druheho Marian co si o tom myslis? ten povedal 2 vety a zase merciak svoje kktiny.. katastrofa.. a najviac ma dorazilo ako povedal ze nemecke kluby nebudu kralovat europe v najblizsich rokoch
co sa zapasu tyka tak co to ja sledujem (poslednych 6-7 finale) tak druhe najlepsie po roku 2008 - MANU-CHELSEA 2:1 po jedenastkach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a bolo mi jedno kto vyhra...len som sa uz tesil na predlzenie a chcel som aby rozhodli az penalty..skoda
co sa zapasu tyka tak co to ja sledujem (poslednych 6-7 finale) tak druhe najlepsie po roku 2008 - MANU-CHELSEA 2:1 po jedenastkach..