@strikinelka je to na smiech všetko Ale doba je tak popredu, že je to neakceptovateľné, aby človek niečo také už vôbec mal. Ten prvý telefon bol môj prvý, ešte na zakladnej škole a staré vytáčacie telefony sme tiez mali doma, istej doby, keď ešte neboli mobily v mode, ešte len začínali. Myslim, že Nokia vtedy vybuchla do módy (3510)
@tommy89 ja som mala nokiu 3310 potom, siemens c45 a sagem taký starší.. a bola som rada teraz ?? to su nabuchané mobily.. kks vtedy nam stačilo zavolat a poslat sms a hra hadik snake ... teraz 3d hry a tak
na hadikovi som lamal rekordy a ešte tam bola hra raketka Space Impact. Ja doteraz využívam staršie typy mobilov, myslím tým klavesnicove, žiadne dotykovky. to by som im jebol o hlavu. berem ši paušal len stakym telefonom Som prakticky človek, nepotrebujem take "luxusne vydovytky techniky", ktore su neustale v servise
ja som sa tiež rozhodovala medzi týmito dvoma, na tom samsungu sa mi páčil ten červený vzhľad s tými kvietkami, alebo ornamentami, alebo čo to tam bolo.. len toho foťáka som sa bála, hoci je tam 5 mgpx., mala som aj predtým samsungy a nemali dobré foťáky všeobecne. Tak som si kúpila ten HTC wildfire S.. zatial som s nim spokojná
mám wildfire s, nemenil by som som s ním spokojný, má všetko čo potrebujem (nie som dáko extra náročný), predtým som mal iphone, ale s týmto som viac spokojný
keď htc tak určite iné ako wildfire...je to pomalé nič (mala som ho asi týždeň - je to fajn tak na chvíľu, aj je to fajn do ruky, ale dlhšie by som to nechcela seká to strašne a blbne to po určitej dobe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ešte som sem chcel dať vojensku vysielačku, ale to je pre chlapcov, pre teba tento typ
@ubosko galaxy note chcem aj ja...co je to trosku drahsie? poznam shopy kde ich maju za cca 440e