@arysk hmmm takto podobne mi sumia vybite stare sluchatka asi ti ich musim poziccat, staci ked na koncovku pripojis baterku a mozes pocuvat permanentne
@mefistofel To je tvoj nazor.. Nemas k tomu vztah a zaryto si tvrdis svoje.
Podla mna to ma rytmus, aj harmoniu a rozhodne aj melodiu.. asi mas naozaj poruseny sluch. Myslel som si to uz pri tvojej prvej reakcii, teraz si to iba utvrdil.
@arysk ano ja mam poruseny zvuk, preto dokazem hrat na piane a nepoznam ani jednu notu, a mimochodom aj robil som si test vnimania zvuku davejsie, taky zlozity komplexny test. a tam som mal vysledky nadpriemerne. ale ja som ten co ma poruseny sluch
@mefistofel Nemusis to brat tak vazne a doslovne... Chcel som tym len poukazat na fakt, ze ked sa tebe nieco nepaci, to este neznamena ze to nema melodiu, rytmus, alebo je to zle...
Btw piano milujem.. ked som bol maly, ucil som sa na klavir ale prestal som s tym (zial) ..ale je mojim snom jedneho dna sa k tomu vratit.. verim ze nikdy nie je neskoro.
@arysk ja nehovorim ze to co sa mi nepaci je zle a nema melodiu, rytmus, atd to netvrdim... ale len chcel som len poukazat, ze to co si ty sem dal nema melodiu, rytmus, harmoniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Podla mna to ma rytmus, aj harmoniu a rozhodne aj melodiu.. asi mas naozaj poruseny sluch. Myslel som si to uz pri tvojej prvej reakcii, teraz si to iba utvrdil.
Btw piano milujem.. ked som bol maly, ucil som sa na klavir ale prestal som s tym (zial) ..ale je mojim snom jedneho dna sa k tomu vratit.. verim ze nikdy nie je neskoro.
A ano, ma to melodiu, rytmus, harmoniu