Čítam Diagnóza F50, som z tej knihy momentálne veľmi vykoľajená....idem sa radšej učiť anglinu a neminu, popri tom sa hrajem na tablete, sťahujem z mobilu obrázky do compu, dolepila som práve nálepky na sklo čo som si včera kúpila a inak nič také...idem sa učiť ....
a idem si fackať ruky aby som si sadla nad bakalárku a zhodnotila súčasný stav železničnej nákladnej prepravy na SR. a potom si spravím vanilkový puding s jahodami a piškótami
@marttina murko ja mam taky vikend ze som rada ze tusim zaciatocne pismeno svojho priezviska od piatka poobedia som sa nezastavila a teraz zase raz nestiham do prace letim do sprchy spravit zo seba cloveka, robim od 5 tak sa smelo zastav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a čítam správne právo
a čítam Harukiho Murakamiho Nórske drevo
počúvam:
Chcem ísť kresliť ale nechce sa mi, lebo pozerám seriály.
A večer si dám vaňu a pôjdem čítať Verneho.
nasleduje:
A popri tom sa učím na maturu z dejepisu
a mometalne citam tiez Bedarov
aleeeeeeee vyšiel nový album od Northlane !
a chatujem a premýšľam, čo idem jesť. a dala by som si čajík, ale nemá mi kto uvariť. a idem si stiahnuť film. a tak.
a idem si fackať ruky aby som si sadla nad bakalárku a zhodnotila súčasný stav železničnej nákladnej prepravy na SR. a potom si spravím vanilkový puding s jahodami a piškótami
Ja som ešte také malé decko v tomto. Mám úchylku na dobrodružné knihy.
počúvam toto a ohrievam sa pri tom pri teplovzdušnom ventilátore lebo nám nekúria zase
@idiotproof pici volam ti a nevies prezvonit spatky? hruuuuza. aj bych ila na kavu lebo som cely vikend nevytiahla paty z domu.
ale asi jedna z najlepších songov ak sa nemylím