láska?..láska je rôzna, láska ku zvieratám , láska k tomu čomu sa venujeme "koníčkom"..surodenecká, rodičovská a hlavne partnerská ..pre mňa už len tá partnerska láska je zmyslom života..určite aj pre mnohých ludi..a ak nie ..tak tie ostatné ..prináša veľa štastných chvíl..buď dlhých alebo krátkych...ale som toho názoru, že radšej ju prežiť a sa sklamať, ako neprežiť a nebyť sklamaný ..vedel by som o láske napisať veľa..ale to stači
keď som šťastná už len z jeho prítomnosti....keď ho nedokážem prestať bozkávať... keď sa pozriem na neho a začne mi divoko biť srdce a v duchu si poviem "on je ten, koho naozaj milujem"
@19mato19 tak tak... aj ked momentalne som sklamany a boli to ako... no proste hrozne... stalo to za to...
Laska (ta partnerska) je pre mna nie velmi opisatelny pocit... ked proste tuzim byt stale s nou a iba pri jednoduchej myslienke na moju vyvolenu sa mi rozbusi srdce... ked mi zalezi na nej viac ako na celom svete... blizsie to velmi opisat neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
..kvak..
Laska (ta partnerska) je pre mna nie velmi opisatelny pocit... ked proste tuzim byt stale s nou a iba pri jednoduchej myslienke na moju vyvolenu sa mi rozbusi srdce... ked mi zalezi na nej viac ako na celom svete... blizsie to velmi opisat neviem