Veľmi chcem mať vlastnú rodinu, moja túžba je poháňaná aj tým, že v našej rodine sa vyskytlo zopár psychiatrických pacientov, ktorí samozrejme na psychiatriu nechodili, ja chcem napraviť všetko, na výchovu detí mám už teraz know-how, tak verím, že konečne ďalšia generácia bude psychicky a fyzicky zdravá
Verim, ze raz budem mat svoju rodinu a dufam, ze z nej vybudujem to, co vybudovali moji rodicia spolu pre nas. Ze sa moje deti budu citit milovane, doma najlepsie a ze budeme kamarati
erm, rodina mozno ja + partner/ka
alebo ja + zvierata
alebo ja + moji dlhoveki rodicia
rozmnozit sa nie je hodnota, pre ktoru mam pochopenie (teda, mam, ale asi ako pre cross country preteky na motorkach - v ziadnom pripade sa im venovat nebudem a v telke ma to tiez nebavi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo tri fretky
alebo desať mačiek
ešte som sa nerozhodla :/
alebo ja + zvierata
alebo ja + moji dlhoveki rodicia
rozmnozit sa nie je hodnota, pre ktoru mam pochopenie (teda, mam, ale asi ako pre cross country preteky na motorkach - v ziadnom pripade sa im venovat nebudem a v telke ma to tiez nebavi)