Myslím ako pre dospelých. Snívali ste o rozprávkovom živote aspoň určité obdobie Vášho života, alebo ešte snívate, a ak áno, ktorá rozprávka to vo Vás vyvolala?
Každú noc sa mi snívajú rozprávky, neviem kde to ten mozog vytvára. Dnes ma naháňali démoni lebo som z prekliatej truhly pri tescu ukradol artefakt a napádali Levičanov, skryl som sa v kostole a jedného démona čo tam cez rozbité dvere vletel som zastrelil revolverom. Zábava, škoda sa zobudiť
G. K. Chesterton to povie aj za mňa:
"Fairy tales do not give the child his first idea of bogey. What fairy tales give the child is his first clear idea of the possible defeat of bogey. The baby has known the dragon intimately ever since he had an imagination. What the fairy tale provides for him is a St. George to kill the dragon."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Narnia
Narnia
Narnia
"Fairy tales do not give the child his first idea of bogey. What fairy tales give the child is his first clear idea of the possible defeat of bogey. The baby has known the dragon intimately ever since he had an imagination. What the fairy tale provides for him is a St. George to kill the dragon."
Toto. Lebo stále je veľa drakov.