nemám rada, keď povedia nejakú sprostosť, poviem im, že je to sprostosť a nakoniec sa tvári že odjakživa tvrdila to, čo je správne a ešte keď sa tvária že zjedli celú múdrosť sveta!
všeobecne na ľuďoch hlúposť a neschopnosť byť úprimný..
Keď sa snažia niekoho (najmä mňa) zhodiť/strápniť/zosmiešniť len pre to, aby ich okolie "uznávalo"... Ale pritom sa hrajú na najväčších kamarátov.
A keď stále dookola vyťahujú staré, dávno vyriešené a vypovedané veci. Z toho istého dôvodu, ako pri prvom bode. Proste, keď niekto nevie pochopiť, že ľudia sa menia. A s nimi aj ich postoje a názory.
Nemám rád, ak ma niekto využíva, inokedy o mňa ani nezakopne, a keď niečo potrebuje tak by mi aj modré z neba zniesol, potom nemám rád ak sa mi klame a pri tom viem pravdu ... a maximálne nenávidím ak niekto mešká, neznesiem meškanie čo i len o minútu, jednoducho sa povie vtedy a vtedy a hotovo, presne na čas sa tam musí byť ...
neznasam ak sa snazia by tstredobodom pozornosti v tom zmysle ze budu hovorit nezmysly, pchat sa do zadku a hadzat dolezite xichty! a potom neznasam klamstvo....cize...z tooho vyplyva ze chcem aby boli uprimnejsi
nemám rada ked si niekto nevie priznať chybu a myslí si že je vo všetkom dokonalý . ale inak sa snažím brať ludí takých, akí sú.. a ked to nejde tak sa radšej vyhýbam
povrchnosť, narcizmus, kokotizmus, že sú najmúdrejší, a všetci ostatný sú sprostý ...a musia byť stredobod pozornosti a na svoj sa správajú jak dementi...
Premenlivosť názorov - čo mi vyhovuje, tým sa riadim, keď mi to prestane vyhovovať vyseriem sa na to, zbabelosť - niečo si myslím, ale nepoviem to, ešte by mi voľačo povedali, kto príde s tým súhlasím a potom za chrbtom ohováram, neschopnosť priznať si, že aj člen našej rodiny, alebo niekto, koho roky poznám sa môže zrazu stať zlý človek, zatvrdnutosť vo vlastných názoroch - keď si niekto myslí, že má pravdu len preto, lebo ju má a hotovo. Teraz mám na mysli hlavne náboženstvo. Každý tvrdí, že jeho viera je správna a hotovo. Pri tom sa ani raz nezamyslia nad tým, prečo by to tak malo byť. Na pravdu serú, chcú len nad druhým víťaziť a dokázať mu:"Cha! Ja mám pravdu a ty si hlupák, čo sa mýli". Odsudzovanie ľudí - tento je hriešnik, s tým sa nebavím. Keď sa ľudia rúhajú: "Bože, prečo ja". Ako keby chceli chceli ešte aj bohu rozkázať, čo má robiť. Takmer každého človeka postihlo v živote niečo zlé, takže otázka by mala byť prečo nie ja.
ked mi vycitaju ich vlastne chyby, ked su uplne apaticki-muchy zjedzte ma, ked si odbavuju svoje mindraky a frustracie pomocou hucania na druhych-tych to nasere-kruh sa uzavrie, ked su nespravodlivi-to je u mna top, vtedy penim ako nemecky sampon
ja priam nenávidím lakomcov. vo všetkom vidia len tie posrané prachy. najlepší bol jeden môj bývalý kamoš- išiel s jeho teraz už bývalkou po tescu a ona uvidela kvetinu, išla si ju zobrať a on k nej priskočil a že: neeeechaaaj, zajtra bude v akcii. to ma zabilo kurva. jej kamošky si to rozprávali v autobuse a smiali sa jak kone, že prečo s ním vôbec chodí, šak už nechodí .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
všeobecne na ľuďoch hlúposť a neschopnosť byť úprimný..
A keď stále dookola vyťahujú staré, dávno vyriešené a vypovedané veci. Z toho istého dôvodu, ako pri prvom bode. Proste, keď niekto nevie pochopiť, že ľudia sa menia. A s nimi aj ich postoje a názory.
a inak spomenutú ľudskú blbosť, šľak ma niekedy triafa, keď počujem, ako ľudia s maximálnym sebavedomím vypúšťajú z úst jednu sprostosť za druhou xD
a kopec ďalších vecí, občas si pripadám, akoby mi ľudia ako takí vadili... ale tam som to hádam ešte nedohnala xD
a tiez ked sa ma snazia hocijako znevazit
Nechápem zmysel Tvojej otázky.
*Keď sa správajú ako idioti aby si ich niekto všimol
*Ohovárajú a nenávidia ma,ale správajú sa ku mne ako vtierky
*Vykašlú sa na mňa bez príčiny
a veľa,nechce sa mi to písať...