najradšej? nič ale tak, dnes som bola robiť a momentálne si ako vzorná študentka robím veci do školy asi takým štýlom, že som práve pozrela všetky fóra, blogy aj fotky na birdzi
jazdím na koni a keď nám teta dovolí jazdiť v koči a riadiť to a taktiež pomáham rodičom s odpratávaním chodníka keď je sneh a keď je sneh tak guľovačka s celou triedou je na nezaplatenie a staviame všetky snehuliakov, iglu, chodíme sa lyžovať ale to na celý víkend, potom sa sánkujeme dole kopcom jak malé deti, ideme sa korčuľovať alebo na plaváreň dakedy dakde zájdeme do sauny ako celá rodina myslím, na rozne výlety a cez vianoce do mesta na vianočné trhy a potom mc donald, knižnica, chodenie po hyperkách, cinemax, divadlo a také veci ja mám rada alebo kŕmenie vtáčikov a každý rok staviame novú búdku, staráme sa o kone, ocko nás učí kopu vecí, a zbožňujem keď mi mama dá peniaze niekde na pizzu alebo do reštaurácie a keď som omylom doma (čo niesom skoro žiaden deň) tak počítač, televízia, rozne veci vymýšľame zo sestrou, nechávam tu spávať kamarátky, hrame rozne hry, venujeme sa zvieratkám, potom rada varím, píšem si denníček, čítam knížky abo príbehy na internete, domáce úlohy bohužial do prázdnin a píšem diktáty ale to nerobím zase rada ale rada napr: spievam, vymýšĺam rozne veci z papiera, pletiem, kreslím, a hlavne rada snívam o niečom úplne krásnom, kukám von z okna a myšlienkami som dakde preč z tohto sveta oddychujem v hurúcej vani pri hudbe, vymýšĺam príbehy o vílach, elfoch a tak, vediem si blog, volám s kamarátkami cez skype, telefón.. robím si poriadok, ale ne tak že upratujem ale napr: farbičky usporiadávam podľa farby.. ohadzujem sa plyšiakmi, vymýšĺam darčeky rodičom na vianoce...
@flussica nie,nie,najprv sa stretneme,vojdeme do..ehm,budovy... ehm,jednej nemenovanej univerzity,porozhliandme sa,ci neuvidim(e)..ehm,niekoho a az potom to na teba vyklopim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A jasne, že tým trávim celé dni, celkom najradšej však večery, keď je vonku extrémna zima!
A guľôčky predsa hrávame iné dni a naše spoločné večery sú tajné, tak pšššt .
(A ideš hrať vadí-nevadí ?)
este,ze si to vysvetlila a este,ze si si obhajila (nase) gulocky
(teraz nie,musim spracovat daku studiu.vecer?)...
aspoň toto rada robím v zime.
pridem,pridem.a nezabudaj,ze sme si povodne vraveli,ze urobime akciu
a uniest ta nemozem,musim ist do skoly na nudny seminar,na ktorom ma zas zdrbe,ze nic nemam,shit!
Aha. Tak to je škoda =/.. Prepáč, nechala som sa uniesť.. myšlienkou..
Ale aspoň konečne nebudeš blicovať !
ts a vdaka komu mam tie dve vyblicovane hodiny?ano,kvoli tebe
M-N-E? Nííííjééé...
T-E-B-E
(a jeej,kolobok).
Snáď sebe, pf ..
slight_smile: Hej.)
ze mne,ts!
No jasne, že Tebe . Ja som dala ponuku, ale Ty si nemusela prijímať a ostatne, ešte aj keď by si prijala, tak to predsa STÍHAŠ!