ale inak potom aj upratujem, umývam dlážku (konečne nikto nechodí za mnou a neumýva ju ešte raz, lebo to nie je tým smerom ako to robí ona), varím, pečiem... nikto mi do toho nekecá aspoň
samé blbosti ... fotím sa , počúvam hudbu totálne nahlas ,spievam a rapujem ... . ale najčastejšie som len na nete alebo presedím hodiny na balkóne s kamoškou ... .
upratujem celý byt, rozprávam sa sama so sebou, vediem imaginárne rozhovory s kýmkoľvek, smelo od srdca si zahreším keď sa nejako udriem, počúvam hudbu na plné bomby, tancujem nahá po byte ( úplne super je to !) a .. tak
najradšej upratujem, lebo mi do toho aspoň vtedy nikto nekecá
a potom si ešte spievam teda skôr hmmkám, púšťam nahlas hudbu,robím si pleťové masky, behám po byte sporo odetá a nechávam všade otvorené dvere, lebo doma sú na to hákliví a neumývam riad hneď ako dojem... atď
spievmasi karaoke alebo si tancujem vizbe.. alebo som nanete kuka serialy alebo.. dneska napriklad som hrala na giatre aletolen reto lebo v obyvacke je teraz super akustika ked satam vsetko ozyva leboo tam nicneni a moja rozladena gitara je ako naladena D
tak idem vonku ... ale sama doma bývam málokedy a vtedy si to užívam. Telka alebo hudba na plné pecky, prilepená na pc alebo na knihe a cvičím jógu ale ne kopu vecí napr vytváram dačo, pišem úlohy, bublifuk rodičia ma potom síce idú zabiť ale čo už.. vyjedám chladničku, pozerám na nete čo chcem na vianoce píšem vlastnú knihu a denník, kúpem sa v soli pri príjemnej hudbe a pariacej sa vode.. niet na ten pocit čítam časopisy, zavolám kamoške nech okamžite pricupitá, konečne možem cvičiť tanečné kroky bez výsmechu sestry, hrám nintendo wii... a teraz mi došlo že sama doma nikdy nie som ach jaj, ja som zabudla že máme škrečka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ja skáčem , skáčem , skáčem
alebo revem , revem , revem
a pri všetkom hudba a aspoň chvílu vychutnávam cigu a neskurim ju zo stresu za pol minuty
poprípade snorím po dome
a nebývam často sama doma
@14
a potom si ešte spievam teda skôr hmmkám, púšťam nahlas hudbu,robím si pleťové masky, behám po byte sporo odetá a nechávam všade otvorené dvere, lebo doma sú na to hákliví a neumývam riad hneď ako dojem... atď
pozriem si koncert alebo si dám dlhú sprchu a všeliaké krémiky atd atd na čo bežne nemám čas
alebo volám na skype