Zaujímalo by ma, čo okrem birdzovania radi robíte na internete. Čo často vyhľadávate? Sledujete trendy, zdieľate záľuby s nejakými komunitami, hľadáte recepty, návody, motiváciu, filmy, hudbu alebo sledujete správy a novinky zo sveta?
vždy si otvorím fb, birdz, počasie, mail a suplovanie do školy, k tomu si pustím hudbu na yt, prirodzene .. keď pozriem, čo treba a mám čas, tak čeknem výsledky NHL, scrollujem fb, pozerám 9gag, nové videá na yt, stalkujem hokejistov na instagrame, birdzujem .. raz za čas kuknem nejaké recepty, tutoriály na všetko možné, čo určite nikdy v živote nebudem robiť alebo hľadám tipy, ako žrať a nepribrať a ešte občas brázdim ebay a pozerám, čo by som si kúpila, keby mám peniaze na to a potom sa idem opustiť ... ale takto aktívne som na nete len málo času, skôr som len online a občas odpisujem na messengeri (aj ten viem statočne ignorovať)
furt dookola pozeram fotky na fb, instagrame, citam stare fora z birdzu, sledujem suplo na skole, pocuvam hudbu, hram jednu trapnu hru za ktoru sa hanbim a podobne
vždy mám otvorený fb, yt, birdz, gmail a moju obľúbenú hru, ktorú momentálne hrávam potom scrolujem tumblr, občas si prečítam články, pozerám odobery na yt, hrám billiard na fb a občas skočím aj na chatroulette, haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.theuselessweb.com/...