Radsej by ste boli oblubeni s kopou (dobrych) kamaratov a bohatym spolocenskym zivotom a chodili po vyletoch, akciach atd., ale boli uz odvtedy navzdy slobodni alebo by ste mali partnera, ale nikoho ineho. ziadnych dalsich blizkych ludi?
mam partnera, s nikym inym obcas von nechodim, obcas s @kikushenka - ou a je mi tak dobre.. aj keby som mala kopec ozajstnych kamaratov tak by mi chybala laska..
radsej by som bol spolu so zenskou celi oblubeni s kopou (no nemusi byt kopa, staci taka mala kopka suťky) kamaratov a bohatym spolocenskym zivotom a chodili po vyletoch, akciach atd.
@silwesa ani jedno, nemať partnera je špeciálny druh samoty ktorý človek pociťuje bez ohľadu na to koľko má priateľov, a ak by človek nemal nikoho iného ako partnera tak sa naňho zaprvé nezdravo naviaže a zadruhé taký vzťah podľa mňa dlhodobo nemôže fungovať, takže by sa buď rozpadol alebo by časom začal byť peklom.
Myslim ze vekom sa to plynule presuva z prvej volby na druhu. Ked clovek zostarne, zivot zacne byt menej o zabave a viac o starostiach/chorobach apod. a na stare kolena clovek potrebuje niekoho, o koho sa moze opriet. O tych kamaratov sa prilis neda, pretoze sa prave zabavaju, su na vylete alebo bohato spolocensky ziju Ale tak to ma byt, zmyslom "bohateho spolocenskeho zivota" v mladosti je mozno prave to, aby sme mali z coho vybrat vhodneho partnera, na ktoreho sa neskor budeme moct spolahnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov