čo zvyknete ráno raňajkovať pred odchodom do školy napr. alebo už v nej ? Lebo mne už lezú hore krkom tie klasické desiaty ako je chleba + niečo. Niekedy som len zo zmenu začala jesť polystyrén, ale to vlastne jedlo ani nie je takže ma to rýchlo prešlo
momentalne mam objednane musli z mixit.sk a to dost mozem, mam odtial aj bananovu kasu, ktora sa zalieva vodou a do nej si pridavam kakao a este viac babanu. no a to som dnes mala na ranajky. a este jeden banan k tomu
ja som dnes napr mala bebe s jogurtom
potom si robim ovsenu kasu, mozarelu s paradajkou, toast so syrom a bazalkou, bananovy shake, museli, cerealie s mlieckom..
do skoly si berem casto len nejake ovocie nakrajane, alebo nastruhanu mrkvu plus jablka plus med. to je super.
cereálie, ovsená kaša, ovsené vločky s mliekom a ovocím, hrianky, praženica, volské oko medzi chlieb, toasty, croissanty, gofry s nutellou a ovocím, jogurt s ovocím, podľa toho, ako stíham niekedy si aj deň pred spravím na desiatu ryžu s kuracím mäsom, alebo zapekaný karfiol, cestoviny s tuniakom a tak.. minulý rok bola asi moja typická desiata po prvej hodine jogurt s ovocím, potom dáke 3 toasty so šunkou, syrom a zeleninou, alebo volským okom, nejaký keks, a ešte niečo slané, ale to som bola v škole len do dákej 1 vtedy a rovno na obed
jako kedy. vlastný upečený chlieb, džezva kávu, vajíčka, zeleniny veľa, niekedy ovocie.
momentálne som už ale tak 5 dní nemala čas jesť, takže som vlastne neraňajkovala. a je mi z toho smutno, lebo raňajky sú super! (a je mi smutno aj preto, lebo nemám opasok a začali mi padať nohavice)
integracik abo aj rohliky s maslom a mlieko..abo grisku abo ryby v oleji abo prazenicu abo ham and eggs...
to je jedno proste jem ranajky, to je hlavne
základom sú ovesné vločky! bud kaša,lievance, alebo s jogurtom či toast a na to vajce s vločkami arašidové maslo a banany *___* občas to obmením rýžovými vločkami či inými a na desiatu ked chodim do školy zeleninové šalaty so syrom, ovocné šalaty, nejaké domáce ovesné výtvory a tak
musli s mliekom, rozok s pastetou + paradajku, dnes som mala jablkovu strudlu s kakavkom, bagetu s natierkou salamom a tak co najdem, prazenica ,... a ked uz som v praci tak nejaka hruska len, jablcko, keksik sem tam na desiatu, a potom obediiik
obvykle rohlík/bagetu/žemlu/chlieb so šunkou/syrom/zeleninou - na striedačku poprípade kombinácie týchto. len zriedka nejaký koláčik (ten kakaový zavináč alebo lekvárová šatôčka)...
Väčšinou nesquik v sójovom mlieku (normálne nesmiem ), alebo vianočku s lekvárom, alebo ak mám veľa času tak si urobím ovocný šalát, to milujem... a raňajkujem vždy, aj keď nemám chuť a čas!
Ako kedy.Dakedy neraňajkujem a potom cez pred poludnie jem dáke ovocie, rožky a tak. Čo je. Potom dakedy ak sa mi chce si spravím kašu z ovsených vločiek s ovocím. Niekedy len kávu.
cottage cheese s ryžovými chlebíčkami
Jogur s ovsenými vločkami
palacinku z vajíčkok, ovsených vločiek a banánu
a takto nejako to asi ide ale tieto veci jedávam asi najčastejsšie
na raňajky ovsené vločky s ovocím alebo hrianky s tuniakom šunkou abo čo je doma musia to byť hrianky alebo celozrný rožok..a v škole mám väčšinou ovocie čo doma nájdem poprípadne mrkvu kaleráb a tak
Netušila som, koľko z vás papá v škole toľko ovocia a šalátov zo zeleniny . Je to zdravé, už som si myslela že ľudia čo preferujú jesť aj niečo zdravé, vymreli ale tu je ich dosť
@kelly152132@tomias@nicolletz ja by som ráno asi nestíhala robiť praženicu al.iné veci čo sa musia variť alebo pražiť albo nieč čo sa tepelne robí . A zase o hodne skôr stávať, si radšej pospím :3.
@lujly@miaja@lakero@silence@bilancia@grietusha@desyna
Chutí vám vôbec ráno jesť neviem čo to je za blok ale mne pravidelne po vstaní jesť nechutí výjdem z domu som na ceste pred školou a idem umreť od hladu až je mi zle :3
@hoperpohroma tvoje ránajky sa mi páčia milujem banány a banánové veci :3
@drobec186 chápem, ani mne sa nie vždy chce, ale take toasty máš hotové ani nie za 5 minut a kľudne si ich môžeš spravit aj den pred a ráno iba zohriať a je to super na desiatu. Inak som si zvykla robit aj den pred do malého obedara kvazy smotanovu tortu, len piskoty, na to ovocie a na to kyslu smotanu s vanilkovym cukrom, zaradom na seba koľko mi vyšlo a je to super na raňajky
@tomias ale ráno ked idem do školy nekukám ani telku mám hodinu presne na všetko a do tej hodiny nenatlačím prípravu aj konzumáciu reňajek a vstávať o 5 sa mi zato neche velmi skoro.
@drobec186 chutí mi ráno jesť kedysi som nezvykla raňajkovať ale odkedy som začala mať problemy s nízkym cukrom tak som musela začať jesť pravidelne.
ono postačí ak si dáš aspoň pol rožka alebo kúsok bábovky, k tomu teplý čaj alebo mlieko aj to je vždy lepšie ako nič
@drobec186 kedysi som neranajkovala, ale zacala som pit rano na lacno citronovu vodu (ta vraj nejak pomaha traveniu) a ked si ju dam hned po zobudeni a ranajkujem tak za 45 minut tak som vzdy uz uplne vyhladovana tak vyskusaj
@lakero ja taký stav mam furt proste ráno mi jesť nechutí a rada by som to zmenila ale potom zase nestíham a pravdaže si radšej viac pospím ako ráno jesť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
potom si robim ovsenu kasu, mozarelu s paradajkou, toast so syrom a bazalkou, bananovy shake, museli, cerealie s mlieckom..
do skoly si berem casto len nejake ovocie nakrajane, alebo nastruhanu mrkvu plus jablka plus med. to je super.
momentálne som už ale tak 5 dní nemala čas jesť, takže som vlastne neraňajkovala. a je mi z toho smutno, lebo raňajky sú super! (a je mi smutno aj preto, lebo nemám opasok a začali mi padať nohavice)
to je jedno proste jem ranajky, to je hlavne
či už na raňajky alebo do školy, zasýti to veru hojne
zvyčajne nie som ani hladná
a keď už musím jesť, tak vajíčka na hocaký spôsob to je top
Jogur s ovsenými vločkami
palacinku z vajíčkok, ovsených vločiek a banánu
a takto nejako to asi ide ale tieto veci jedávam asi najčastejsšie
@lujly @miaja @lakero @silence @bilancia @grietusha @desyna
Chutí vám vôbec ráno jesť neviem čo to je za blok ale mne pravidelne po vstaní jesť nechutí výjdem z domu som na ceste pred školou a idem umreť od hladu až je mi zle :3
@hoperpohroma tvoje ránajky sa mi páčia milujem banány a banánové veci :3
ono postačí ak si dáš aspoň pol rožka alebo kúsok bábovky, k tomu teplý čaj alebo mlieko aj to je vždy lepšie ako nič