čaute ľudia,mám na Vás otázku ,asi skôr na ženy ..neviem ,ale môžu sa vyjadriť aj muži ...
prestavte si ,že ste vo vzťahu už veľmi dlho s človekom ,ktorého ľúbite ,máte ho radi aj ako človeka ,nielen ako partnera,ste s ním boli na začiatku vzťahu ve
ked vies, ze buducnost s nim nepripada do uvahy, tak aky to ma vyznam, zivit to? to, ze na zaciatku vztahu ste boli stastni, to je pekne, ale to je skoro kazdy s kazdym na zaciatku
ale o to nejde...keby aj boli tazkosti, nevadi, da sa vselico prekonat...ale ked pises, ze buducnost s nim nepripada do uvahy, tak nemusis ani pisat o ake problemy konkretne ide, pre mna je to jednoznacne riesenie...vztah potrebuje buducnost...
hm,dakujem Vám,viem ,rozchod,ale ked ja nemôžem-príliš ho na to ľúbim ,aj ked mi prináša len problémy ,už veľakrát som bola rozhodnutá nechať ho ,naozaj pevne ,ale nikdy som to nedokázala ,ked sa na mna pozrel tými svojimi uhrančivými očami ...nedokážem to asi ...viem ,že to nemá budúcnosť,viem ,že je už všetko stratené,lenže drží ma pri nom ta hlboká láska ,čo k nemu cítim ....no idem sa s ním zblázniť od bolesti ,strašne mi ubližuje ,aj ked vravím ,on za to nemôže ..lenže náš vzťah je už asi pochovaný ,on ho pochoval svojimi večnými problémami so samým sebou ,naozaj ma ničí ,on by mal vyhľadať odbornú pomoc,lenže on to odmieta ,no a mna to ničí ,čoskoro ma dovedie na psychiatriu z toho,čo sa s ním deje ,ale som taký slaboch ,že ho nedokážem opustiť :´( žiaľbohu ...a najmä nie ,ked sa mi vyhráža svojou smrťou ...že sa zabije atd ...som totálne v koncoch
ale môže to byť z tvojej strany aj ľútosť, čo cítiš. Jasné,nechceš ho opustiť,lebo ho miluješ a vieš,že by to možno nezvládol. nechceš mu ublížiť a ublížila by si tým aj sama sebe. lenže ti poviem niečo-vaša situácia sa nezmení. Ak to on odmieta,ty s tým nevieš čo urobiť. bude lepšie ukončiť to čím skôr. bude to ťažké,ale ->co bolí,to prebolí. len sa už ďalej netráp!!
to sa mi skôr zdá ako vážne emočné vydieranie, a to už by si mala mať nejakú ochranu. resp. on aby si neublížil a ty, aby ti neublížilo, že si on ublíži. z dvoch ziel si vždy vyber menšie zlo, ak nemáš na výber. niekedy je aj nečinnosť a pasivita zlo.
inak som nikdy nepociťoval "hlbokú lásku" vzájomnú, o ktorej hovoríš, takže neviem.
Dievča nemá to význam... ak máte byt spolu tak sa date dokopy aj po rozchode, ale aby ti niekto ublizoval, hociako.. too nemá vo vztahu co hladat. LAska ta ma robit stastou, a tesit... ak nie tak na co by ti potom bola? Bue to tazke ale ono to prehrmi po par dnoch.. macxmalne tyzdnoch a budes mat klud..
povedzte ľudia ,ako dokáže odpustiť milovaného človeka ?ja ho tak nenormálne milujem moja prvá veľká ,obrovská láska : disappointed: síce mi škodí ,ublžuje ,ale aj cez to všetko akosi nie som schopná sa s ním rozísť ,aj ked viem ,že by som mala ....ako to dokážete ?ako dokážete opustiť človeka aj ked ho ľúbite ?poradte mi ,som v koncoch ,to proste nejde len tak ,rozísť sa ,ked už sme spolu stťrašne dlho ,moja rodina celá ho uzž pozná,je ako ich ,on pozná všetko o mojej rodine ,ja o jeho atd ,je u nás ako doma ..a proste :´( je to strašne ťažké,veľa mi aj v živote pomohol ,aj všetko ,snaží sa vždy každému pomôcť a najmä mna ,je milujúci človek s veľkým srdcom ,ktorý mi nikdy neublížil vedome ,ale nevedome mi strašne ubližuje ,nejdem rozpisovať ako ..on však za to ubližovanie nmôže ,problém je kdesi inde ...lenže ...ja ho ľúbim ,to je tá najhoršia vec .mám to hrozné ťažké :´(
ja jednoducho ako správne poznamenala @silwesa ani s ním ani bez neho -to je už asi tá najhoršia situácia ,ľudia moji :´( z ktorej sa idem zblázniť už pár mesiacov ...
a ľudia ..najhoršie je na tom to ,že on o mne hovorí ,že ja som jeho osudová žena ,že mna si vezme ,berie to ako hotovú vec ,dnes mi hovoril o tom ,že sa vezmeme atd ,je brutálne zamilovaný ...úplne sa rozplýva nad naším vzťahom .....a ja som v koncoch
Otázka je či ho miluješ aj ty ale asi nie natoľko aby si sa snažila mu pomôcť alebo sa s ním o tom úprimne porozprávať ak nie nechaj ho a nepridávaj mu dalšie problémy hlavne s ním nebud kvôli ľútosti alebo podobne
nechapem tu cast, z ktorej bije do oci, ze nici zivot tebe, sebe a to kvoli niekomu ci?? mno myslim, ze ti tu moc asi neporadime pokial teda nevieme aspon trosicka z toho celeho kolaca pokial su v tom drogy, ktore berie a podobne urcite rozchod ... ale z tej otazky neviem vycitat co ti poradit pokial ho skutocne lubis a vedela by si mu pomoct a hlavne vedel by si on pomoct a je v tom skutocna laska nemas nad cim vahat pokial uz sama teda vidis,ze je to v koncoch tak volim ten rozchod naozaj lebo zbytocne sa trapite asi obaja ...
ja ho milujem najviac ako viem ,ale viem ,ze s nim ostat nemozem ..moja rodina je uz proti nemu ..takze uz je to cele v pasé...
nie ,neberie drogy ,to kvoli niekomu mi ublizuje ,to je ten problem a on to vie,ale ...nejde to zmenit zial ,on mi nechce ublizovat,lenze nechce si dat ani pomoct ...a je to cele zle ..len teraz neviem ,ako sa mam s nim rozist ...lebo osobne sa bojím ......a mailom alebo listom sa mi to zda nefer
Očividne ho veľmi ľúbiš ale správna otázka znie čo cíti on k tebe? Prináša ti len utrpenie a očividne sa nepokúša zmeniť to...Akékoľvek má problémy ani ho nenapadlo ušetriť ťa od nich. Mal by vyhľadať pomoc odborníka, ktorým ty niesi a pokial on sám nemá záujem tak ho ani nikdy nenájde.
O lásku sa neprosí !!
Neplytvaj teda ani ty tou svojou a šetri si ju pre niekoho kto jej bude hoden.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A aj keby sa mi to chcelo čítať tak ti neporadím.
ale o to nejde...keby aj boli tazkosti, nevadi, da sa vselico prekonat...ale ked pises, ze buducnost s nim nepripada do uvahy, tak nemusis ani pisat o ake problemy konkretne ide, pre mna je to jednoznacne riesenie...vztah potrebuje buducnost...
Ina moznost nepripada do uvahy.
podla mna sa s nim rozid. isty cas to bude tazke, ale potom sa budes mat len lepsie. ked niesi stastna nie je o com.
viem jak to je. ani s nim, ani bez neho. ale v tomto pripade ti bude lepsie asi bez neho.
aj z tej najvacsej lasky clovek vyrastie (po case).
toť moj nazor
načo to iba umelo predlžovať?
rozišli sme sa po 3 mesiacoch odvtedy, čo sa tak zrazu zmenil
inak som nikdy nepociťoval "hlbokú lásku" vzájomnú, o ktorej hovoríš, takže neviem.
inak tazko posudit z toho co si napisala...ale chapem ta
ROZCHOD! Okamžite.
nie ,neberie drogy ,to kvoli niekomu mi ublizuje ,to je ten problem a on to vie,ale ...nejde to zmenit zial ,on mi nechce ublizovat,lenze nechce si dat ani pomoct ...a je to cele zle ..len teraz neviem ,ako sa mam s nim rozist ...lebo osobne sa bojím ......a mailom alebo listom sa mi to zda nefer
O lásku sa neprosí !!
Neplytvaj teda ani ty tou svojou a šetri si ju pre niekoho kto jej bude hoden.