Chcel by som ist hrat futbal ale mam jeden problem.Bojim sa co sa bude diat po zapase lebo pocul som ze po zapase sa v sprche odohrava riadna divocina ktoru si radsej ani nechcite predstavit a ja sa bojim ci sa mi tam nahodou nestane neaky "úraz" co
@delpurr neboj sa ja si nepotrebujem cvicit mozgove zavity mne to páli, v skole som bo dokonca vyznamenany ale taketo diskusie tu robim preto aby tu nebola nuda keby boli vsetci taky ako ty tak to by bol koniec chvalabohu najdu sa aj ludia ktory neberu vsetko tak vazne
ale...vsetci si honia do kriza....ale to je dobrovolne..a co sa tyka toho mydla..to moze byt problem...ale sak ked ti spadne tak ho dokopes az domov a tam ho zdvihnes
@exonr to ze si mal v skole same jednicky este neznamena ze niesi sprosty kamosko to je po prve Po druhe: tato diskusia nema nic co by som ocenil - ani nieje vtipna, ani nieje nicim unikatna, ani nieje zaujimava...
No, ja som sa raz keď som po futbale šiel zo sprchy šmykol a parádne som si skorodojebal prst na ľavej nohe, doteraz vyzerá trochu divne a sem-tam ma bolí, navyše je to ten istý prst ktorý ma bolí už tak 3 roky, tuším že tiež kvôli futbalu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(facepalm)
To si ozaj dobre trafil